Borítókép: Újdonság: Kávégép a Segafredo-tól

Újdonság: Kávégép a Segafredo-tól

Szeretnéd a vendégeidet egy hamisítatlan 'il vero espresso italiano-val" kényeztetni? A Segafredoval mostantól nemcsak egy kávét szervírozhatsz, hanem magát Olaszországot és mindent, ami a"dolce vita"-t oly különlegessé teszi.
Mostantól a kávézó élményét az otthonodban vagy a munkahelyeden is élvezheted! A Segafredo Zanetti Coffe System ugyanis ezúttal saját kávégéppel jelentkezik:

Az új kapszulás gép a Segafredo Zanetti SZ01 modell, tetszetős megjelenésével könnyedén szolgálja ki a háztartások, vagy irodák kávé ínyenceit, a gépekbe eredeti olasz kávé kerül a már megszokott ízben és magas minőségben-mindez gombnyomásra! A Costa Rica, Brazil és Peru márkák a bolognai székhelyű Segafredo saját ültetvényeiről származnak. A modern kávégép pedig a goriziai La San Marco leányvállalat gyártóüzemében készült és könnyedén elfér bármely lakásban vagy irodában. A design-os kávégép közel 25 kapszula tárolására alkalmas és akár espressot, hosszú kávét, vagy teát is készíthetsz vele

Az olasz espresso titka a keverés, a pörkölés és az elkészítés harmóniájában rejlik. A hagyományos velencei pörkölési mód, a kiváló minőségű nyerskávé-fajták és a modern technikával való tökéletes kezelés eredménye egy egyedülálló kávé: a Segafredo Zanetti - L'Espresso. A speciálisan otthoni illetve irodák számára kifejlesztett géppel mostantól te is elkészítheted ezt a különlegességet!

Bővebb infó: info@segafredo.hu