9 ruha a Szex és New York új fejezetéből, amitől eláll az lélegzetünk

Borítókép: 9 ruha a Szex és New York új fejezetéből, amitől eláll az lélegzetünk Forrás: Getty Images (Jose Perez/Bauer-Griffin)
Már csak néhány nap és itt a premierje a nagysikerű Szex és New York új fejezetének. Az előzetest megnézve tátva maradt a szánk az És egyszer csak... sorozatban felbukkanó divattornádótól.

Az eredeti Szex és New York sorozat hat évada alatt Carrie Bradshaw univerzális stílusikonná vált, nők generációit inspirálva arra, hogy tüllruhában keringjenek New Yorkban (és Budapesten is), gondosan elkerülve a kátyúkat Manolo Blahnik magassarkújukban. Az utánozhatatlan Patricia Field által öltöztetett Bradshaw imádta a ruhákat. Stílusa makulátlan, mókás, élénk, romantikus volt.

A sorozat során, valamint az azt követő három Szex és New York-filmben, Field és Sarah Jessica Parker olyan utat járatott be Carrie Bradshaw karakterével, amely trendeket állított fel; kilőtte a tervezői karriert a sztratoszférába; és ikonikus megjelenések végtelen áradatát hozta létre, az újságmintás ruhától a Dior pólóig és a báli szoknyáig. Most az „And Just Like That" ruhák viszik tovább ezt az örökséget.

2022-ben És egyszer csak... címmel új fejezet kezdődött; 10 epizódon át követhettük végig az ötvenes éveikben járó főszereplők életét. 2023. június 22-én pedig itt az új sorozat második évada!

Molly Rogers és Danny Santiago jelmeztervezőkkel a fedélzeten Carrie Bradshaw még mindig élvezi a divatot az És egyszer csak... sorozatban. Az írók metaforaként is használják lelkiállapotának kommunikálására az öltözetét, de a sorozat többi karakterének is vannak emlékezetes stíluspillanataik.

Ezekből szemezgettünk a lenti galériában!

Belekukkantanál az "And Just Like That" sorozat második évadának előzetesébe?