Összeillünk (x)

Borítókép: Összeillünk (x)
Minden nő keresi önmagát. Egy svéd intim higiéniás termékcsalád, a Libresse most egy különleges akció keretében segít nőiességünk felfedezésében. Bárki lehet olyan szerencsés, hogy megnyerje azt a kényeztető napot, amikor minden körülötte forog. A nap végén pedig a Viva TV-n színre lép a profi csapat segítségével átalakított, magabiztos, gyönyörű Nő.
A női lélek bonyolult. Minden férfi próbálja megfejteni, lehetetlen dologra vállalkozva, hiszen a nő önmaga a rejtély. Megfejthetetlen.

A Nők életük végéig keresik a stílusukat,, külsejükkel folyamatosan elégedetlenek, próbálnak megfelelni a legújabb trendeknek. Elemeznek, jósoltatnak, asztrológushoz járnak. De bármelyik szakembert is kérdezzük meg, az első és legfontosabb lépés a boldogság eléréséhez: önmagunk elfogadása. S valóban ez a legnehezebb folyamat.


A Libresse csapata is figyeli és elemzi a nőket, testi és lelki adottságukat figyelembe véve tervezi meg legújabb termékeit. Célja egyszerű: jobbá tenni a nők mindennapjait! A megfelelő biztonságot nyújtó, észrevehetetlen Libresse betét illik Hozzánk! A széles termékpaletta ugyanis nem elégszik meg kompromisszumokkal: a nők sokszínűségét, eltérő, egyedi stílusát követi, hiszen hagyományos, tanga vagy esetleg francia típusú fehérneműhöz illő terméket is kínál.

A Libresse szaktudását kihasználva a Viva TV-vel közös akciót szervez, melynek segítségével megtalálhatjuk a hozzánk leginkább illő stílust. Megtanítják nekünk milyen ruha áll jól, milyen frizurát kellene hordani, hogyan sminkeljük magunkat. Az egynapos női „tréning” után pedig meg is mutathatjuk az eredményt a világnak: szerepelhetünk a VIVA TV Viva Trend című műsorában.

A feladat pedig egyszerű: Vásárolj bármilyen Libresse tisztasági vagy egészségügyi betétet, regisztrálj a
oldalon és küldd be a blokkon található AP kódot a vásárlás pontos időpontjával együtt. Az összes beküldő között sorsoljuk ki a fődíjat és a további nyereményeket.

Mit is nyerhetsz ezzel? Egy megújult külsőt, sok-sok tanácsot a jövőre nézve, azaz egy napot, amikor mesterfodrász, profi sminkes, és egy stylist új külsőt varázsol Neked. Amikor egy szakértő szolgál számodra hasznos és praktikus tanácsokkal. Ráadásul erről a feledhetetlen napról készült összeállítást barátaid és a Viva TV összes nézője is láthatja majd a Viva Trend című műsorban!