Márka, mégse drága

Borítókép: Márka, mégse drága
Már többször írtunk róla, hogy az újrapapír minden tonnája kábé 12 öreg fát kímél meg a kivágástól, továbbá 31,8 köbméter vizet, 4,1 megawatt áramot és 280 liter kőolajat takarít meg. Ideje, hogy a papírból készült kozmetikai kellékek kiválasztásakor is figyeljünk erre.

L'Oréal: Derma Genesis tisztító kendő
A gazdagon átitatott frissítő és hidratáló kendők totálisan környezetvédők: megújuló forrásokból származó organikus rostokból állnak, amelyek az európai normák szerint biológiailag lebomlónak minősülnek.
(25 darab 1299 Ft)

Pampers: Sensitive baba törlőkendő (utántöltős)

Ezt a kamilla- és aloekivonatban gazdag, parfümmentes törlőkendőt az érzékeny bőr megnyugtatásához és ápolásához fejlesztették ki.
(12 darab 209 Ft)


Lush: Sympathy for the Skin testápoló krém
A banános, mandulaolajos, vaníliás, tápláló testápoló doboza 100 százalékig újrafeldolgozott. Ha öt darab üres fekete tégelyt összegyűjtesz, és visszaviszed akármelyik Lush üzletbe, ajándékba egy frissítő arcmaszkot kapsz.
(240 gramm 3990 Ft)

Kleenex papír zsebkendő
Beköszöntött a tavasz a fürdőszobába is. Az újrahasznosított tulipános papírdobozban újrahasznosított papír zsebkendő található.
(269 Ft)


Zewa: Kids 10X10 papír zsebkendő
Kicsi csomagolásban nagy öröm, főleg, ha kéznél van. A 3 rétegű, állatfigurás – és persze újrahasznosított – papír zsebkendő akkora, mint a tenyered, így kisebb helyet foglal el a táskában, mint a normál kiszerelésű.
(254 Ft)