Lesd el Gryllus Dorka stílusát!

Borítókép: Lesd el Gryllus Dorka stílusát!
Májusi címlaplányunk is bizonyítja: a maxiruhák népszerűbbek, mint valaha.

Azt már megmutattuk nektek, hogyan készült Gryllus Dorka füstös szemsminkje, amelyet az Éva májusi borítóján csodálhattok meg. Most címlapsztárunk stílusát leshetitek el egy manapság fénykorát élő trend segítségével, amelyet akár így is összegezhetnénk: maxiruhát mindenkinek!

Az egyik legpraktikusabb és sokoldalúbb ruhadarabról van szó, ugyanis korosztálytól és mérettől függetlenül mindenki megtalálhatja a hozzá legjobban illőt. Az alacsonyabbaknak sem kell tartaniuk tőle, ugyanis egy magas sarkúval megoldható, hogy optikailag megnyújtsuk magunkat benne. Íme néhány igazán különleges stílusú maxiruha!


Gryllus Dorka az Éva májusi címlapján. Kattints ide, és nézd meg a többi borítót is!

1. A címlapruha
A címlapon látható ruha igazi, görög istennős megjelenést kölcsönöz Gryllus Dorkának. A borító Eli van Poeyer koncepciója alapján készült, és a legjobb hírünk, hogy az álomszép maxiruhát bárki beszerezheti a Mango üzleteiből.


Fotó: Mango

2. A légies

Nyaralásokra, nyári estékre, de akár munkába is tökéletes lehet egy ilyen pánt nélküli, lenge darab.


Fotó: Zara

3. Egyedi
Ez a Napsugar von Bittera ruha biztosan nem jön veled szembe az utcán...Alkalmi ruhaként magas sarkúval viseld, de akár hétköznap is bevetheted, ha jól választod meg hozzá a kiegészítőket.


Fotó: Napsugar von Bittera

--pagebreak--

4. Klasszikus
Az egyik legjobban variálható, legsokoldalúbb darab a képen látható, pánt nélküli, fekete maxiruha. Bárhol megállja a helyét.


Fotó: H&M


5. Feltűnő

Igazán különlegesnek érezheted magad egy élénk színű, különleges szabású maxiruhában, de éppen csak annyira, hogy még bőven a jó ízlés határain belül maradj.


Fotó:Asos

6. Különleges
Egyszerű, de mégis különleges ez a maxiruha, amelyet kizárólag magabiztos nőknek ajánlunk, akiknél az önbizalomhiánynak nyoma sincs. Hogy miért? Az ok egyszerű: garantáltan minden szem rád fog szegeződni.


Fotó: Topshop

Készíts maxiruhát házilag! ..sőt ugyanezzel a metódussal rövidebb fazonokat is varrhatsz. Kattints!