Káprázatos tekintet

Borítókép: Káprázatos tekintet
Ha a szem a lélek tükre, akkor miről árulkodnak az alatta megbújó táskák? Annak, aki elmúlt már 30 éves, lényegében kötelező szemkörnyékápolót használni.

A rendszeresség és egy neked való szemkörnyék-ápoló csodákra képes a kis ráncok vagy karikák eltüntetésének feladatában. Az sem mindegy azonban, hogyan használod. A krémet az ujjbegyeddel pici pontokban vidd fel, majd nagyon óvatosan, kívülről befelé haladva, ütögető mozdulatokkal masszírozd aszem környékére. Ez is a táskásodás ellen hat.

Bioderma: Sensibio Eye szemkontúrgél (4390 Ft)
Ha érzékeny a bőröd, akkor nehéz olyan krémet találni, amely nem irritál. A szem alatti bőr nagyon vékony és érzékeny, így különösen figyelni kell megfelelő ápolására. A Sensibio szemkontúrgéltől abőr kisimul, megnyugszik és puha tapintású lesz.

Avon: Liív Botanicals vitalizáló szemápoló krém SPF 15 (1399 Ft)
Csökkenti a bőr puffadtságát, eltakarja a szarka-lábakat. Zöldtea-kivonatot tartalmaz, vagyis élénkíti abőrt s ezáltal a tekintetet is.

CollIstar: Szemkontúr-tonizáló zselé-krém (8300Ft)
Ha a szem környékén a bőr sok vizet veszít, ráncosodni kezd. Ez a készítmény a folyadékvesztést igyekszik megelőzni, továbbá helyreállítja a szemkontúr üdeségét.

Lancaster: Differently Eye Multi-Revitalizing Cream (15 600 Ft)
Mintha bőrgyógyászati szakértők vennének kezelésbe: a krém javítja a bőr szerkezetét, vagyis tömörebbé varázsolja a szem alatti, elvékonyodott részeket. Csökkenti a gyulladáskeltő mechanizmusokat, így nem is irritál.

Juvena: Regenerate & Restore Eye Cream (19900Ft)
A bőr saját őssejtjeinek működését segíti elő, ezáltal mintegy belülről javít. Fehérjetartalma a bőrt több nedvességhez juttatja. Nyoma sem marad a szem körüli apró vonalaknak.

L’Oréal: Fiatalság kód szemkörnyékápoló (4299Ft)
Aktív feszesítő összetevői kisimítják a bőrt, és nagyon puhává teszik a felületet. A krém segít elfedni a bőr tökéletlenségeit, még az apró pigmentfoltokat is. Az ember tetőtől talpig fiatalabbnak és energikusabbnak érzi magát tőle.

Ez a cikk az Éva magazin 2010. évi májusi számában jelent meg. Összeállította: Rinyu Piroska, Fotó: Ribánszky Kata, Jágfai Eszter. Minden jog fenntartva.