Itt a vagány csapat! A C&A menő, őszi ruháiban élmény lesz a sulikezdés

Borítókép: Itt a vagány csapat! A C&A menő, őszi ruháiban élmény lesz a sulikezdés Forrás: C&A
Már csak néhány hét és újra becsöngetnek az iskolákban. Bár a nyarat, a vakációt minden gyerek szereti; a barátait, iskolatársait is szívesen látja viszont. Az új tanévhez még nagyobb kedvet csinálhat a C&A friss, Back to School kollekciója; ami a személyes fejlődésről és a legjobb barátokkal való szórakozásról szól.

Bármennyire is szeretik a gyerekek a vakációt, a nyár vége felé általában már azt is nagyon várják, hogy újra találkozhassanak a barátaikkal az iskolában. Izgatottak a viszontlátás miatt, alig várják, hogy összemérjék, ki mennyit nőtt, mennyit változott az elmúlt két és fél hónapban; mennyire barnult le, vagy ki kapott szemüveget.

Forrás: C&A

Legfőbb ideje, hogy a szükséges tanszerek, iskolaszerek beszerzésén túl a gyerekek őszi szettjeit is megtervezd. Ahhoz, hogy az új iskolai szezon startja minél jobban sikerüljön, vond be a lurkókat is; válasszátok ki együtt a nekik tetsző darabokat! Így mindenki a saját stílusának megfelelően indíthatja az őszt.

Forrás: C&A

A C&A új Back to School kollekciója ezúttal a személyes fejlődésről és a legjobb barátokkal való szórakozásról szól. Mert a barátok és a stílus mindig nagyszerű kombináció.

Keresd a C&A iskolakezdési kollekcióját 2022.08.18-tól a C&A áruházakban és a webshopban a www.c-a.com oldalon.

Szemezgess a C&A új, Back to School kollekciójának vagány darabjaiból Galériánkban!