Ezek a magyar divattervezők változatos testalkatra terveznek

Borítókép: Ezek a magyar divattervezők változatos testalkatra terveznek
És ezt szelfikkel hirdetik. A Dove felkérésére.

, Léber Barbara, , Tomcsányi Dóriés Tóth Bori – öt nemzetközileg is sikeres divattervező, akiknek a ruháit a világ számos kifutóján lehetett már látni. A dizájnerek általában a kifutókon végigvonuló modellek testalkatára szabják kreációikat, a modellek pedig azért modellek, hogy, hát... többé-kevésbé egyforma testalkatuk legyen, szegényeknek.

Most ez a trend megváltozhat: a Dove egy új, színes ruhákhoz kifejlesztett dezodorához kapcsolódó kampányában felkérte a fenti öt divattervezőt, hogy kismamákra vagy egyszerűen változatos testalkatú nőkre alakítsák készülő kreációikat.

A felkéréshez az is hozzátartozott, hogy a hírneves divattervezők szelfiket készítsenek magukról tervezés közben. Íme:„annyi minden lehet gyönyörű egy nőn! Az arc, a láb, a nyak, a hát vagy éppen a dekoltázs. Meg kell tanulni ezeket hangsúlyozni az öltözködésben." (Konsánszky Dóra)

„Ugyan örök darab tud lenni az a bizonyos kis fekete ruha, de nagyon elegáns lehet valaki egy zöld, kék vagy piros szettben is” (Szegedi Kata)„Magánemberként is szívesen hordok lila, piros vagy akár lazacszínű holmikat, 2015-ös tavaszi-nyári kollekciómban pedig a pasztell árnyalatok kerülnek majd előtérbe” (Tomcsányi Dóri)


„Igazi nőknek tervezek, mindig a nőies vonalat képviseltem munkásságom során, ezért is örülök, hogy részt vehetünk ebben a megmozdulásban” (Tóth Bori)


„Sokszor hangsúlyoztam, mind szóban, mind kollekcióim által, hogy a nőiesség nem alkat és nem is korfüggő!" (Léber Barbara)

Szóval csak reménykedni tudunk benne, hogy a kampány egy új, a sokféleséget ünneplő trend kezdete lesz!