Best of 2014: a legsármosabb britek tízes listája

Borítókép: Best of 2014: a legsármosabb britek tízes listája
Az Éva összeállította a top 10 legstílusosabb brit színész listáját. A végkövetkeztetés? Bizony, változnak a szelek a szigetországban! Voksolj te is az új kedvencekre!

Köszönjük a szavazatokat! Eredményhirdetés itt – kattints!

Hol van már Hugh Grant, Jude Law vagy Colin Firth? Ha a jóképű, szofisztikált brit úriember szinonímáját keressük, mostanában inkább olyan nevek jutnak az eszünkbe, mint Benedict Cumberbatch vagy Eddie Redmayne. Itt az új generáció, akik ugyanolyan jólneveltek, jól öltözöttek, stílusosak, udvariasan kimértek, mint az elődeik, és akiknek hasonlóképpen vonzó az akcentusuk. Lássuk, 2014-ben mely nevek kerültek fel a legszexibb, ööö, bocsánat, nem..., a legelegánsabb brit színészek listájára! Szavazz te is a kedvencedre, ha pedig kimaradt, írd meg a nevét a kommentekben!

10. Hugh Dancy Szavazógép(dancy)

A Hannibál gondterhelt FBI ügynöke, Claire Danes férje és gyerekének apja olyan lezser eleganciával viseli a púderrúzsaszín-szürke kockás sálat, hogy azonnal helyet kapott a toplistán.


9. Rupert Friend Szavazógép(rupert)

Sokáig csak Keira Knightley exeként élt a fejünkben, ám amikor megtudtuk, hogy eljegyezte Aimee Mullinst, minden idők egyik legbelevalóbb női sportolóját, azonnal utánanéztünk, ki is ő valójában. És nézni kezdtük a Homelandet is - csak miatta!


8. Kit Harington Szavazógép(kit)

Trónok harca, szexi felsőtest, fénylő hajzuhatag, veséig hatoló tekintet... és még a csokornyakkendő és a röhejes szemüveg is jól áll neki!


7. Tom Hardy Szavazógép(hardy)

Úgy áll rajta a Burberry, mintha rá öntötték volna! Plusz izgalom, hogy a klasszikus, elegáns ballonkabát alatt rosszfiús tetkók díszítik a felsőtestét.


6. James D'Arcy Szavazógép(Darcy)

Íme az igazi Mr. D'Arcy! Az aposztróf ne zavarjon meg senkit, higgyétek el, még maga Jane Austen is elégedett lenne vele!

--pagebreak--


5. Alex Pettyfer Szavazógép(pettyfer)

Nem, nem tudjuk most így hirtelen, miben játszott. De valahol láttuk, olyannyira láttuk, hogy még a nevét is megjegyeztük. Nagy jövőt jósolunk neki!


4. Ed Westwick Szavazógép(ed)

Hogy lesz-e ő valaha más, mint Chuck Bass a Gossip Girlből, nem tudjuk. De mindegy is, mert Chuck örökre a szívünkbe lopta magát.


3. JamesMcAvoy Szavazógép(mcavoy)

Kedvenc skótunk bármiben játszik, tökéletes. Ugyanúgy, mint a megjelenése - ez a srác egyszerűen kifogástalan.


2. Benedict Cumberbatch Szavazógép(benedict)

Oda nézzetek! Mintha szmokingban született volna! És a fotósok hadától sem jön soha zavarba...


1. Eddie Redmayne Szavazógép(eddie)

No lám, miből lesz a cserebogár! A vörös, szeplős srácot biztosan sokat csúfolták az iskolában, aztán nézzétek, milyen fess fiatalember (és fantasztikus színész) lett belőle! Eddie, meg se állj az Oscarig!

Fotók: Europress