Borítókép: A szerkesztő kedvencei

A szerkesztő kedvencei

Most megtudhatjuk, hogy milyen kencéket tart Rinyu Piroska szépségszerkesztő a fürdőszobájában, illetve a neszesszerében.

A hajam könnyen lelapul, ezért a Nivea dúsító samponját használom, amely már a hajtöveknél megemeli a szálakat, és tartást ad. Mi több, fényes lesz tőle a hajzatom. (795 Ft)

Száraz és ráadásul érzékeny is a bőröm. Nappal a Vichy: Aqualia Thermal hidratálóval ápolom az arcomat, mert a sejtjeim áhítoznak a termál-vizes permetre. Legalábbis ez a meggyőződésem... (5199Ft)

Már én is abban a korban vagyok, amikor afeszesítő termékek használata szinte kötelező.AzEucerin: Hyaluron-Filler ráncfeltöltő szérum kisimítjaaszemem körüli ráncokat, és akármennyire önkritikus vagyok is, reggelenként elégedetten nézek atükörbe,annyira látványosan feszesebb abőrömettőlakrémtől.(8140 Ft)

Ritkán sminkelek erősen, de szempillaspirál nélkülnem lépek ki az utcára. A L’Oréal: DoubleExtension spirálja hihetetlenül hosszúnak mutatja a pilláimat, és még egy tápláló szérum is van benne. (4699Ft)

Az évszakok váltakozásakor a parfümömet is lecserélem. Nyáron a frissebb, üdébb, télen a melegebb illatokat használom. A mostani társam az érzékinek és mégis kifinomultnak tartott Giorgio Armani: Idole d’Armani. (13 900 Ft)

A füstös szem örök divat – nekem is tetszik, és pillanatok alatt megvagyok vele. A Chanel: Les 4 Ombres ragyogó árnyalatai kiemelik a tekintetemet. (13 300Ft)

Éva magazin, 2010. február, szöveg: Rinyu Piroska, Minden jog fenntartva