Ez most a 4 legmenőbb divattrend – Te se állj ellen nekik!

Borítókép: Ez most a 4 legmenőbb divattrend – Te se állj ellen nekik! Forrás: Getty Images
Az új év beköszöntével sincs hiány divattrendekből. Itt az ideje kicsit merészebbnek lenni, kipróbálni új stílusokat, de ha nem érzünk erre késztetést, a jól megszokott stílusunkat is feldobhatjuk egy kicsit. Kiss Márk stylist ismét összeállított négy trendet a Zalando kínálatából, amiről kár lenne lemaradni.

Cargo

Az 1930-as évek végétől napjainkig egy kicsit sem öregedett a cargo nadrág esztétikája. A brit katonai egyenruhából eredő és streetwear ruházatot keresztező elem a divatban elengedhetetlenné vált. Megjelenik a Coperninél, a Dieselnél és a Fendinél egyaránt. Variációit pedig a legkülönbözőbb anyagokból, mintákból és színekből megtalálhatod és bátran variálható elegánsabb darabokkal.

Folyékony arany

Eddig is minden a csillogásról, flitterekről és fényes anyagról szólt vagy bármiről, ami ragyog! A nagy divatházak tervezői az aranyat úgy tervezték 2023-ra is, hogy úgy viselhetjük, mint egy második bőrt. A folyékony arany trendjét a legkülönbözőbb öltözködési stílusokon alkalmazhatjuk az estélyitől a hétköznapibb viseletig. Ne szomorkodjunk, hogy az ünnepi időszaknak vége, hisz öltözködésünkön tovább vihetjük a következő évre is.

Baby Blue

A “Barbiecore” ideje lassan lejár, s így az élénk pink és rózsaszínek erőteljes trendjét leváltja a babakék. Ez az ártatlan, friss, szellős hatású és tavaszi hangulatot idéző szín monochrome kombinációban a legsikkesebb és legerőteljesebb.

Gót 2.0

A gót stílus szó szerinti értelmezését felváltotta egy lágyabb “grunge” elemeket tartalmazó esztétikai felfogás. Ebben a stílusban ugyan a fekete szín dominál, de újabb értelmezésben viszont izgalmasabb formavilággal, textúrákkal és az áttetsző felületek játékos hatásával, s ezeknek a legbátrabb kombinációival. Gondoljunk csak Wednesday Addamsre.