3 hordhatatlan cipőtrend az új szezonból

Borítókép: 3 hordhatatlan cipőtrend az új szezonból
Mégis, hova tették a szemüket (józan eszüket, jó ízlésüket, stb.) a tervezők, amikor ezeket a surranókat megalkották?

Tudjuk, a divatvilág igen szeszélyes. És persze azt is, hogy nem kell vakon követni a nemzetközi divatbemutatókon megfuttatott trendeket, viszont azt is tudjuk, hogy ezek a hullámok igenis hatással vannak a boltok kínálataira, és előbb utóbb, tompított formában ugyan, de visszaköszönnek a polcokról. Kíváncsian várjuk, az alábbi fazonok mikor és milyen alakban jelennek meg kedvenc divatüzleteinkben, valamint azt is, hogy mikor jönnek szembe velünk az utcán. Mi mindenesetre rémüldözünk ezektől a lábbeliktől, és csak azért nézegetjük őket, hogy jókat kacarásszunk rajtuk. Na és ti? Ti felvennétek valamelyiket? Írjátok meg a kommentekben!

1. A túlzásba vitt flatform
Nemrégiben rávilágítottunk már arra, hogy idén jó lesz megjegyezni ezt a kifejezést, mivel nem lesz menekvés előle, viszont itt is vannak fokozatok. És van, ami egyszerűen már túl sok. Ugye?


Marni


Thakoon

Nekünk a Burberry megemelt tornacipője se jött be.

2. A brutál hegyes-lapos
Uh, ez a forma nagyon meredek: semmi nőiesség nincs benne és azt se nagyon látjuk, milyen ruhadarabbal lehetne elfogadhatóvá tenni. A pasik reakciójára pedig még gondolni sem merünk!


Victoria BeckhamNarcisso Rodriguez


Balenciaga

--pagebreak--

3. A térdig felkötözős
Az itt-ott megkötős variációk nagyon menők lesznek idén, de tapasztalataink szerint ebből a fajtából maximum a bokán kötött működhet, bár hosszú távon ez is elég fájdalmas lehet. Hogy mi a bajunk ezzel a típussal? Több is van! Először is baromi kényelmetlenek, szétvágják a vádlit, másodszor folyton lecsúsznak, ide-oda csavarodnak, harmadszor pedig baromi nagy macera felhúzni őket. Szóval mi ezt inkább kihagyjuk!


ChloeRodarte


Erdem


Fotók: Europress