2021 legmenőbb farmerfazonjai minden testalkatra

Borítókép: 2021 legmenőbb farmerfazonjai minden testalkatra Forrás: Getty Images
Visszavonhatatlanul itt a tavasz, a télikabátos időszak vége, végre! Ha te is éppen szezonális gardróbfrissítés és farmervásárlás előtt állsz, segítségül összeszedtük az idei év legmenőbbnek ígérkező fazonjait, amik közül érdemes válogatnod. A kiszemelt darabot ráadásul a közelgő JOY-Napokon kedvezményesen is beszerezheted.

Úgy tűnik az idei szezon legdögösebbjei a kényelmes, divatos, ám mégis nőies darabok lesznek, kiszorítva a szűkebb vonalvezetésű, skinny szabású nadrágokat. Bár a mom jeans és a boyfriend stílus továbbra is hódít, a trendelőrejelzések a lezserebb szabású, A vonalban szélesedő, egyértelműen nőiesebb darabok visszatérését vetítik előre.

Évekkel ezelőtt megváltál már a kedvenc trapéznadrágodtól? Sebaj, a május 13-16 között megrendezésre kerülő JOY-Napokon a kiszemelt nadrágokat kedvezménnyel vásárolhatod meg, a GAS kínálatából. Ehhez nem kell mást tenned, mint letölteni a 20 százalékos kedvezményre jogosító kupont az ingyenes ShoppieGo alkalmazásból és már indulhat is a nagy farmervadászat.