2012 legújabb szőrtelenítői

Borítókép: 2012 legújabb szőrtelenítői
Már a szőrtelenítés sem a régi. Szerencsére. A legújabb pengéknek, kütyüknek, krémeknek és zseléknek köszönhetően sokkal kevesebb macerával és fájdalommal jár az otthoni művelet.

Gillette: Satin Care, Pure & Delicate borotvazselé, 1090 Ft, gillette.hu Illat- és színezékmentes összetétele csökkenti az irritáció veszélyét.

Depilan: Sensitive Skin szőrtelenítő krém, 1390 Ft, mueller.co.hu Érzékeny bőrűek is nyugodtan használhatják.

X-epil: Happy Roll gyantázószett, 5490 Ft, alveolashop.hu Praktikus otthoni gyantázószett, kis helyet foglal és a használata végtelenül egyszerű.

Farfalla: Aloé vera gél, 50 ml, 2035 Ft, mueller.co.hu Szőrtelenítés után megnyugtatja az irritált bőrfelületet.

X-epil: 3 pengés borotva, 699 Ft, rossmann.hu Eldobható női borotva, flexibilis fejjel, aloé és E-vitamin-tartalmú krémezőfejjel.

Philips: Satin Soft epilátor bőrvédő rendszerrel, 22 990 Ft, philips. hu Közvetlenül zuhanyozás után, nedves bőrön is használható. Kényelmes, hogy vezeték nélküli.

BaByliss: Beautyliss dupla fejes epilátor, 26 990 Ft, alveolashop.hu Ellentétes irányba forgó fejeivel gyorsan és egyszerűen szőrtelenít. A rövid szálakat sem kíméli. Gillette: Satin Care, Pure & Delicate borotvazselé, 1090 Ft, gillette.hu Illat- és színezékmentes összetétele csökkenti az irritáció veszélyét.

Összeállította: Schuster Lili, Fotó: Jágfai Eszter/beton fotóstúdió. Megjelent az Éva magazin 2012. májusi számában.