A sztárok is attól félnek, amitől mi, gyermekeikkel kapcsolatban – És minden okuk meg is van rá!

Borítókép: A sztárok is attól félnek, amitől mi, gyermekeikkel kapcsolatban – És minden okuk meg is van rá! Forrás: Nathan Dumlao/Unplash
Szülőnek lenni nem könnyű dolog, és erről bizony a sztárok is tudnának mesélni.

Nekik sem fenékig tejfel az élet!

Sokan hajlamosak úgy gondolni, hogy a sztárok élete minden szempontból könnyebb, és bár részben igaz is a dolog, azért az ő életükben is vannak olyan helyzetek, amiket pénzzel nem lehet megoldani, és ami miatt az ő lelkük is össze tud szorulni.

A gyereknevelés sose volt egy könnyű feladat, és minden életkornak megvannak a maga előnyei és hátrányai. Míg a szülők egyik fele szinte várja, hogy csemetéik felcseperedjenek és végre kirepüljenek a meleg biztonságot nyújtó családi fészekből, addig mások szinte rettegnek nemcsak ettől a naptól, hanem úgy az egész felnőtté válás folyamatától. Nos, bizony a sztárok között is akadnak olyanok, akikben ezen félelmek ott mozgolódnak és kendőzetlenül, őszintén képesek beszélni is róla a nyilvánosság előtt.

Jessica Biel

Nemrég például a Hetedik mennyországgal világszinten is ismertté vált Jessica Biel mesélt egy interjú során minden anya rémálmáról: a kamaszkorról. A színésznő 2007-ben kezdett el randizni Justin Timberlake-kel, kapcsolatukat 2011-ben egy eljegyzéssel, majd 2012-ben egy boldogító igennel tették végleg hivatalossá. Első fiuk, Silas 2015-ben, míg öccse, Phineas 2020-ban született.

Jessica az egyik executive producere a Kegyetlen nyár című sorozatnak, melynek második évadja kapcsán adott interjút. 1990-es években játszódó szériában egy népszerű tinilány, Kate, eltűnik és helyére az életet régóta irigylő Jeanette lép, és a galiba még csak itt kezdődik. A színésznő a történet kapcsán tért ki arra és érezte úgy, hogy elárul egy kis részletet a magánéletéből, hogy már előre fél attól, hogy mi lesz akkor ha fiai nagyobbak lesznek.

Elképesztően ideges vagyok emiatt. Istenem, úgy értem, ez tényleg ijesztő. Mi fog történni ezekkel a gyerekekkel? Amin keresztül kell menniük a pubertáskor, nehéz gyereknek lenni. Mindig ezt mondom a 8 évesemnek. „Tudom, hogy nehéz 8 évesnek lenni!" És aztán segítek neki azzal, hogy belátom én is, hogy nem könnyű 41 évesnek sem lenni. Ő pedig csak néz rám, „Mi? Te nem számítasz.”

Megállítani az idő kerekét

Egy szó, mint száz, nem kell aggódnod azon, hogy extrán félted a gyermekeidet, és szíved szerint visszaforgatnád vagy szimplán csak megállítanád az idő kerekét, ez teljesen normális és mint láthatod, a sztárok életében is ugyanúgy befészkelődik ez a gondolat. Mert szülőnek lenni mindig, mindenhol, minden körülmények között ugyanolyan nehéz, felelősségekkel teli és egyben egy csodálatos feladat. Így nyugtasson mindig az a tudat, hogy minden tőled telhetőt megtettél és megteszel azért, hogy jó felnőttek váljanak belőlük és olyan emberek legyenek, akik minden körülmények között megállják a helyüket, és akikre okkal lehetsz majd büszke. Addig pedig csak élvezd ki minden percét annak, hogy még gyerekek, hiszen ez a pillanat olyan gyorsan elillan.

Vannak olyan sztárszülők, akik pedig annyira jó fejek, hogy még a közös tetkót is bevállalják csemetéikkel!