Mesélj Anyukám! Mit csinál(j)unk nyáron a gyerekekkel?

Borítókép: Mesélj Anyukám! Mit csinál(j)unk nyáron a gyerekekkel? Forrás: Marossy Judit
Hogy készülünk a nyárra? Milyen programokat tervezünk gyermekeinknek és egyúttal a családnak is? Milyen programok közül válogathatunk? A teljesség igénye nélkül pár - szerintünk - szuper tippet adva íme a mi javaslataink.

Június 15-én véget ér a tanév. Szeptember 1-ig, vagyis a következő év első napjáig ez azt jelenti, hogy 11 hét felügyeletét kell megoldaniuk a szülőknek..... 11 hét. Azaz 77 nap. Azaz 1848 óra. De ki számolja. :D Hát ki? Minden szülő. Aki dolgozik, azért, aki nem, azért. Akinek egy gyereke van, azért, akinek több, azért. Akinek bölcsibe megy azért, akinek oviba, azért, akinek iskolába, azért. De ki hogy oldja meg a nyarat? Ki és miért választ ügyeletet, tábort? Hol mennyit tudnak bevállalni rokonok, nagyszülők? Hogy vesznek ki szabit a szülők, hogy egész nyárra meg legyen biztosan oldva a felügyelet? És ki kényszerül a következő három hónapban újra home office-ra, és a napközben állandó készültség és kiszolgálás miatt éjszakai műszakra? Vagyis: ki hogyan oldja meg az idei nyarat, ki mit csinál a gyerekekkel?? Erről beszélgetünk ma!

Az új részt akár már most rögtön itt (alább) vagy a SimpleCast-on, Google Podcasts-on, Apple Podcaston vagy a Spotify-on keresztül is meg tudjátok hallgatni!

Ezeket ajánlottuk a beszélgetésben:
  • Logiscool táborok ITT
  • EgyBoglya táborok ITT
  • Pici and the city - #70napbudapesten – nyaralunk a városban - ITT
  • Állatkerti tábor ITT
  • Bakancslista Magyarország ITT

Ha hozzászólnátok a témához, kérdeznétek, vagy csak írnátok nekünk, megtehetitek a info@evamagazin.hu e-mail címen, a cikk alatt kommentben, de megtalálhatóak vagyunk Instagramon a @meseljanyukam profilon, valamint érdemes csatlakozni a zárt Facebook csoportunkhoz is, amit Mesélj, Anyukám! néven találhattok meg, ott ugyanis velünk, a műsorvezetőkkel, a vendégeinkkel, de akár egymással, a többi hallgatóval is beszélgethettek az adott adás témáiról, kérdezhettek, ajánlhattok témákat, elmondhatjátok véleményeiteket. És kérünk szépen titeket,

ne felejtsétek elmesélni anyuka ismerőseiteknek, hogy minden hétfőn új adással folytatódik a megújult Mesélj, Anyukám!