Crocs sztorik

Borítókép: Crocs sztorik
A világ legmegosztóbb papucsa egyben a legsikeresebb sztori a divat világában. Még soha a történelemben nem foglalkozott a média egyetlen márkával sem annyit, mint a Crocs-al.

A csúnya is szép

Miért utálják? Hazudnánk, ha azt mondanánk a márkáról csak jó véleménnyek léteznek, hiszen ezért a legmegosztóbb lábbeli a világon. Páran túl drágának tartják vagy kényelmetlennek, “hiszen ez csak egy gumipapucs”-gondolják, pedig Crocs rengeteg energiát fektet a kényelem kialakítására. Sokan egyenesen rondának ítélek meg és mégkevésbé divatosnak, pont ezért működik tökéletesen a márka stratégiája

Barneys, Christopher Kane és Balenciaga

Balenciaga és Christopher Kane csak pár név a luxusmárkák közül, akik a Crocs-szal kollaboráltak. A márka rekordgyorsasággal fejlődik alapítása óta, ezt jól mutatja, hogy idén egy elismert magazin is jelölte a márkát több kategóriában, köztük a legjobb designer együttműködés díjára . Mára már nincs olyan fashion week ahol ne lenne Crocs! A márka emelett legtrendibb influencerekkel dolgozik együtt évről évre, akik méltóan képviselik a márkát a divat piacon is. A legfrissebb együttműködés New York egyik legelegánsabb áruházában található Crocs x Barneys néven.

Brave Color

A Crocs legújabb élénk színű limitált kollekcióján garantáltan megakad a szemed. Platformos darabjait hatalmas feliratok díszítik, ami még divatosabbá varázsolja a papucsokat. A limitált kiadású papucsokat beszerezheted az egyetlen hivatalos Crocs márkaboltban a Westendben és a www.tranzitshop.hu oldalon!

Memóriahabos innováció: LiteRide™

A Crocs legújabb forradalmi újitása a LiteRide™ kollekció. Atlétikai technológiával tervezett, felépített darabjai eddig nem látott kényelmet, illetve stabilitást biztosítanak gazdájuknak a trendi külső mellett. Ezzel a kollekcióval a Crocs feljutott a legnagyobb sportmárkák közé is.

WAO! A magassarkú Crocs tényleg létezik!

A márka alap kollekciójában is megtalálhatóak magassarkú darabok, de vannak olyan darabok amik mindenkit sokkolnak. A Balenciaga x Crocs sikeres együttműködésén felbuzdulva újabb darabot dobott piacra, cserélhető Jibbitz papucsdíszekkel. A Balenciaga darabja ihlette meg az Instagram művészt is Gab Boist, aki két szóval jellemezte művét: kényelmetlen, de lenyűgöző

Kérsz egy talpmasszázst?

A Crocs legújabb fejlesztése a Reviva kollekció. A modellek tervezőit
professzionális masszőrök és ortopédusok segítették a tökéletes
ergonomikus kialakításban. A talpon található masszázsbuborékok egésznap
stimulálják a talp akupunktúrás pontjait. Így viselőjüknek egész nap
kellemesebb közérzetet biztosít