Cipők, amikkel átvészeled majd a téli időszakot

Borítókép: Cipők, amikkel átvészeled majd a téli időszakot Forrás: getty images
Ideje lecserélni a tornacipőket és pántos szandálokat, és elővenni, vagy beszerezni egy jó meleg lábbelit. Bemutatok 5 téli cipő trendet, amik közül inspirálódhatsz még az igazán hideg megérkezése előtt. "The winter is coming!"

Ne hagyd, hogy fázzon a lábad! A téli szezon egyik legfontosabb alapja egy tökéletesen meleg lábbeli, amin nem érdemes spórolni. Nézd meg a galériában a cipőfazonokat és az itthon kapható konkrét darabokat!

Bakancs

Visszatértek a kifutókra, - de igazából sosem tűntek el, elég csak a Martensre gondolni, - a totál csipkéstől a klasszikus feketéig. Kontrasztos hatást kelt női ruhával, de kék farmerrel viselve is cool. Plusz elég erős ahhoz, hogy ellenálljon a nedves és latyakos téli időjárásnak.

Térdcsizma

Csinos az irodában és a hideg ellen is jól véd. A szezon legjobban megtérülő darabja, bátran fektess be rá. Remekül mutat a 70-es éveket idéző outfittel és a nadrágkosztümökkel is. A sarkak tekintetében a vastag kocka a legpraktikusabb, ami erős és stabil.

Bélelt

Extra meleget biztosít és egy csipetnyi luxusérzetet is. Viseld sportos elemekkel, akár kiránduláshoz, de a feminim ruhadarabokkal is remekül párosítható. Mindenesetre fázni biztos nem fogsz benne!

Hótaposó

A klasszikus bumfordi darabok most az utcán is megállják a helyüket és stílusos összképet adnak egy jól szabott szövetkabáttal is. Az itt felsoroltak közül kétségkívül a legmelegebb választás, szóval az irodában majd cseréld le mindenképp!

Chelsea csizma

Ez a fazon soha sem fog kimenni a divatból. Mivel eredetileg férfi fazon, ezért nagyon jól kombinálható uniszex szabásvonalakkal. Ebben a szezonban vastagabb gumitalppal is piacra dobták az üzletek, amitől még praktikusabb viselet lesz a hideg, vizes időben.