Ashton Kucher alig várja, hogy meztelenül szaladgáljon, ha véget ér a karantén

Borítókép: Ashton Kucher alig várja, hogy meztelenül szaladgáljon, ha véget ér a karantén Forrás: Getty Images
Legalábbis felesége, Mila Kunis ezt mondta róla Jimmy Fallon Tonight Show-jának hétfői epizódjában.

A személyes találkozás lehetőségének hiányában Jimmy Fallon vicces videócsetes bejelentkezéseket talál ki, hogy folytatódhasson a Tonight Show. Egyik játéka a „Voice Swap”, amit talán „hangcserés támadás”-nak fordíthatnánk.

Hétfőn Ashton Kutcher és Mila Kunis szerepelt a show-ban.

Mila válaszolt az Ashtonnak feltett kérdésekre, miközben Ashton igyekezett a mondanivalónak megfelelően mozgatni a száját, mintha valóban ő felelgetett volna. Ashton pedig Milát „szinkronizálta”.

Na persze szem nem maradt szárazon, amikor „Mila” (Ashton hangján) előadta, hogy a minap álmában könyökrákja volt, és már a gyerekeit sem bírta felemelni. „Ashton” (Mila hangján) pedig azt árulta el, hogy alig várja, hogy a karantén után kiszaladhasson a szabadba meztelenül, és levehesse a pólóját.

Amikor kedvenc zenéiről kérdezték, „Ashton” Pete the Cat-et említette: mint más kisgyerekes szülők, nyilván ők is rengeteg gyerekzenét és -mesét hallgatnak otthon.

Egy másik Jimmy Fallon-os videóban egyébként Mila és Ashton arról is beszélt, hogy hogy megy nekik a távoktatás. Amellett, hogy a gyerekeik iskolája sokat segít a családoknak abban, hogy átvészeljék ezt az időszakot, a Kunis-Kutcher házaspár egy innovatív ötlettel is előrukkolt: beszervezték a barátaikat, hogy kábé 20 percben tartsanak előadásokat a gyerekeiknek a lehető legkülönbözőbb témákban, mint például építészet, energia, újrahasznosítás vagy növénygondozás. Miláék úgy látják, ezzel a szingli barátaikkal is jót tesznek a társas kapcsolatok erősítése révén, és a gyerekeikkel is, akik tátottá szájjal hallgatják az ismerősök mondanivalóját. Na meg legfőképpen magukkal: hiszen kapnak egy kis kimenőt a szülőségből.

Erről itt meséltek.

Ashton nevetve említette, hogy a sulijában most az emberi test a téma, és a gyerekeket ez a kérdés foglalkoztatja leginkább:

Mennyi idő alatt lesz a megevett ételből kaki?

Ashton Kutcher és Mila Kunis 2015 óta házasok. Szép pár, nem igaz?