Zenék és borok – A legjobb párosítások

Borítókép: Zenék és borok – A legjobb párosítások Forrás: Dubicz Borászat és Szőlőbirtok
Nincs is felemelőbb érzés annál, mint amikor a kedvenc borodat kortyolgatva a kedvenc zenédet hallgatod – nyáron ezt pedig a legmenőbb fesztiválok keretei között élőben is megteheted!

Ha nyár akkor fesztivál, ha fesztivál, akkor jobbnál jobb zenék. Ráadásul a Dubicz Borászat – az igazi borrajongók legnagyobb örömére – immár második éve szolgáltatja a Sziget Fesztivál hivatalos borait. A dupla élvezet tehát garantált: úgy fogyaszthatunk magas minőségű borokat, hogy közben kedvenc előadóink zenélnek a háttérben. Bizonyos borok azonban az átlagosnál is jobban passzolnak bizonyos zenei stílusokhoz vagy éppenséggel előadókhoz.

Ed Sheeran és a Hárslevelű

A Sziget Fesztivál és az év kétségtelenül egyik legsikeresebb könnyűzenei előadója nem más, mint a brit popsztár, Ed Sheeran. A 28 éves kedvenc popzenei sikerei folyamatosan csúcsokat döntögetnek és díjesőket fakasztanak. Tehetsége (el)vitathatatlan, hiszen ő szolgáltatja az elmúlt évek legtöbbet játszott esküvői számait. Sheeran a romantikus aláfestő zenék koronázatlan királya. Perfect című slágere mellé például a legjobb párosítás egy-két pohár mézes illatvilágú, bársonyos hárslevelű 1014-es sorozatunkból a pároddal kettesben eltöltött vízparti este fénypontjaként.

Florence + The Machine és a Kékfrankos Rosé

Florence hosszú évek óta a könnyűzeneipar egyik legelismertebb előadója, emellett pedig valóságos stílusikon, a Sziget Fesztivál folyamatos visszatérője. Nem is csoda, ha a lányok virágkoszorús fejdíszekben, csapatokba verődve, vidám léptekkel érkeznek a koncertjeire évről évre. A csajos kikapcsolódás pedig tökéletes szintre emelhető egy pohár igazán gyümölcsös, ropogós Dubicz Kékfrankos Roséval vagy rozé fröccsel.

VAN MÉG 3 SZUPER PÁROSÍTÁSUNK! KATTINTS A FOLYTATÁSÉRT!