Meglepően praktikus: Ezért adott Uma Thurman lányának öt keresztnevet

Borítókép: Meglepően praktikus: Ezért adott Uma Thurman lányának öt keresztnevet Forrás: Getty Images
Uma Thurman legkisebb gyermeke esetében már biztosa ment, már ami a névválasztást illeti.

Uma Thurman 1998-ban ment hozzá Ethan Hawke színészhez, akit az 1997-es Gattaca forgatásán ismert meg. Házasságukból két gyermekük született. Maya 1998-ban, öccse, Levon pedig 2002-ben látta meg a napvilágot. A családi idill azonban sajnos nem tartott sokáig és a sztárpár útjai 2003-ban elváltak egymástól.

A színésznő 2007-ben kezdett randizni a Londonban élő francia üzletemberrel, Arpad Bussonnal, 2008 júniusában pedig már az eljegyzésükről szóltak a hírek. 2009 végén egy időre szakítottak, de hamarosan kibékültek, és 2014 áprilisáig együtt is maradtak. Kapcsolatukból egy gyermekük született 2012-ben, Luna Thurman-Busson. A most 11 éves kislányról azonban kevesen tudják, hogy az anyakönyvi kivonata szerint a nevében benne sincs a Luna, ellenben más keresztnevek annál inkább.

Na, de hogy is van ez?

Uma legkisebb gyermeke születésekor hivatalosan Rosalind Arusha Arkadina Altalune Florence Thurman-Busson lett bejegyezve. Ez a furcsaság pedig Jimmy Fallont se hagyta nyugodni, aki egy korábbi interjú során rá is kérdezett Uma Thurmannél erre a dologra.

A lányom találta ki a legjobb kifogás erre, ami az volt, hogy valószínűleg nem lesz több gyerekem, ezért minden nevet beírtam, ami tetszett. Nem tudtunk teljesen megegyezni a név kapcsán, ezért Lunának hívjuk. Így nézve elég szerencsés
mesélte a színésznő.

Végül célzott arra, hogy a kötőjellel ellátott vezetékneve számít igazán...

Az utolsó résznek van értelme. A többi pedig arra tökéletes, hogy akár egyszer a saját gyerekeinek is adhatja majd ezeket az érdekes neveket.
zárta az indoklást a sztár.
Forrás: Getty Images
Uma Thurman gyermekei társaságában 2023 júniusában, az Asteroid City premierjén, New Yorkban.

A sztárok körében a névválasztást sokszor egész tudatos és megfontolt döntések indokolják!