Padláson talált Harry Potter könyvnek köszönheti egy anyuka, hogy megvalósult az álma

Borítókép: Padláson talált Harry Potter könyvnek köszönheti egy anyuka, hogy megvalósult az álma Forrás: Getty Images (tomertu)
A ritka Harry Potter könyvből csak 500 van az egész világon, és a következő történetben szereplő családnál a lehető legjobbkor bukkant fel az egyik.

Abban sokan egyetértünk, hogy a Harry Potter könyvek varázslatosak. De most kisebb csodát is tett az egyik könyv: egy ritka, a világon mindössze 500 példányban nyomtatott, első kiadású kötetről van szó, amelyet egy 35 éves anyuka, Kristen Kane édesanyja talált meg a padláson.

A Nagyi épp takarított, és amikor megtalálta a könyvet, felhívta Kristent, hogy meg akarja-e tartani. Ő viszont, miután rájött, milyen ritka példányról van szó, úgy döntött, inkább eladja, és ez sikerült is: közel 6000 fontot, azaz csaknem 2.5 millió forintot kapott érte egy chelsea-i bolttól. A pénzből pedig végre megvalósíthatta az álmát.

Kristenék a világjárvány idején szinte mindenüket elvesztették. És bár tudta, hogy egy olyan játszóklubot szeretne nyitni, ahol a kislányukhoz hasonló, nehezen szocializálódó babák és kisgyerekek együtt lehetnek, a kiszemelt helyen 6000 fontot kértek volna tőle. Tudta, hogy nincs ennyi pénze az üzlet beindításához, de úgy érezte, nem engedheti el ezt a lehetőséget. És akkor jött a hívás az anyukájától, hogy megtalálta a Harry Potter kötetet.

Szóval eladtam a könyvet, beköltöztünk (a vállalkozásommal), és most itt vagyok. Nem tudom felfogni. Minden reggel, amikor belépek, nem tudom elhinni, hogy ez megtörtént.
mondta Kristen a Mirrornak

Forrás

A lenti galériánkban 7 kevésbé ismert tényt mutatunk be a Weasley családról. Ezeket még a Harry Potter rajongók sem tudják!