Oké, itt van 5 fontos dolog a vasárnapi Super Bowlról

Borítókép: Oké, itt van 5 fontos dolog a vasárnapi Super Bowlról
Sajnos ez a cikk még véletlenül sem az amerikai futballról fog szólni. Hanem Katy Perryről, Jimmy Fallonról és a We Are The Championsról.

Akkor nézzük, miért dumál egy bunyózós labdajátékbajnokság döntőjéről a fél világ:

1. Mert a félidei showban fellépett Katy Perry. A félidei show (halftime show) az amerikai televízió egyik, ha nem a legnézettebb néhány perce. Katy 13 perces koncertet adott, amelyen fellépett Lenny Kravitz és Missy Elliot is. Nézzétek meg a teljes show-t videón:

2. Mert Katy összesen 4 féle ruhát viselt. Egy lángnyelvekből kirakott csillogós kétrészesben vonult be egy gigantikus oroszlán hátán, majd átöltözött strandlabdának, hogy előadhassa a Teenage Dreamet, aztán Missy Elliottal egy sportdzsörzé-utánérzést vett fel, végül egy kristályokkal kirakott fehér, bal combnál felvágott valamit húzott magára, amelyben természetesen a Fireworks című dalát adta elő.

3. Mert a Super Bowl idején a reklámok iszonyatosan sokba kerülnek, és így a legtöbbjüket érdemes is megnézni. A fél internet ezen a kiskutyás hirdetésen csámcsog, például:

Meg ezen, amelyen Lindsay Lohan csinál bohócot magából:

4. Mert Jimmy Fallon is készült meglepetéssel, természetesen.

Ebben a videóban Ariana Grande, Christina Aguilera, a One Direction és Carrie Underwood vendégszereplésével énekli el a We Are The Championst. A cappella, vagyis hangszeres kíséret nélkül.

5. Tweetek

Hétfő reggelig 28,4 millió tweet született a Super Bowl témájában. Például Anna Faris a férjével, Chris Pratt-tel közös fotót így kommentálta:„Az én drága férjem éppen próbálja nekem elmagyarázni a stratégiát"

Anna feltehetőleg még mindig sokkal jobban ért az amerikai futballhoz, mint mi, úgyhogy inkább elhallgatunk.

Fotók: Europress