„Elítélhetsz, ha akarsz!” – A népszerű színésznő nyíltan vállalja azt, hogy gyerekei alkoholmentes sört isznak

Borítókép: „Elítélhetsz, ha akarsz!” – A népszerű színésznő nyíltan vállalja azt, hogy gyerekei alkoholmentes sört isznak Forrás: Steve Granitz/FilmMagic/Getty Images
Kristen Bellt igazából nem nagyon érdeklik az őt támadó kritikák.

Kristen Bell 2007 végén kezdett el randizgatni Dax Shepard színésszel, amit 2010 januárjában egy eljegyzés követett. A sztárpár végül úgy döntött, hogy elhalasztják az esküvőt egészen addig, amíg Kalifornia állam el nem fogadja az azonos neműek házasságkötését lehetővé tevő jogszabályt, erre egészen 2013. július 26-ig kellett várniuk, majd a bejelentés után a színésznő a nyilvánosság előtt, a Twitteren kérte meg Shepardot, hogy kösse össze vele hivatalosan is az életét. 2013. október 16-án egy boldogító igennel pecsételték meg szerelmüket. Két lányuk született 2013-ban Lincoln és 2014-ben pedig Delta.

Forrás: Getty Images (Rick Kern / Contributor)

A 43 éves színésznő és férje bár mindent megtesznek azért, hogy gyerekeik magánéletét a lehető legprivátabb keretek közt tartsák, azért egy-egy poszt, interjú során szívesen mesélnek róluk a rajongók legnagyobb örömére. Kristen Bell nem olyan rég a The Kelly Clarkson Show vendége volt, ahol többek közt arról is beszélt, hogy gyerekei szeretik a sört. Az egész ott kezdődött, hogy idősebb lányuk még egészen kisbabaként szívesen szívta meg az alkoholmentes sör üvegének nyakát, a színésznő szerint pedig ez a korai emlék a mai napig elkíséri őket, és a lányok időnként az étteremben is ilyen italt rendelnek maguknak.

„Egy étteremben voltunk, ahol azt mondta a lányom a pincérnek: »Van alkoholmentes sörötök?« és én meg úgy voltam vele, hogy... talán inkább tartsuk meg ezt a szokást otthonra. De akkor is úgy vagyok vele, hogy elítélhetsz, ha akarsz, de nem csinálok semmi rosszat. Ez csak neked probléma” - mesélte nevetve a színésznő. A Rossz anyák sztárja persze egy pillanatra sem akar rájátszani a filmben alakított szerepére, csupán az őszinteség híve és úgy gondolja, hogy a kommunikáció nagyon sokat számít. Fontosnak tartja, hogy gyerekeivel mindent megbeszéljen és egymás előtt ne legyenek olyan témák, amiket kerülgetni kellene. Nos, úgy tűnik az alkoholmentes sör is ebbe a körbe esik, és ha neki ez így van jól, akkor azt gondoljuk, hogy felesleges is lenne pálcát törni a feje felett. Te mit gondolsz?

A sztárszülők között akadnak olyanok is, akik a gyerekükkel közös tetoválástól sem riadnak meg!