Kedvenc macsóink apaszerepben

Borítókép: Kedvenc macsóink apaszerepben
Még a legkeményebb hollywoodi legényeket is leveszik a lábukról a gyerekeik – mi pedig még jobban szeretjük őket emiatt!

A sztár is ember ám, sőt, mi több, apuka, aki hozza-viszi a gyerekét, felépíti neki a homokvárat, cipeli a gyerek kedvenc babáját, felköti a hordozókendőt vagy csak lazán a karjára csapja falatnyi utódját. Aztán másnap elmegy a forgatásra és szétcsap a gonoszarcúak között! Íme 10 kedvenc keményfiú-sztárapukánk, akikkel bizony mi is szívesen lógnánk a játszótéren (hogy nevelési tapasztalatokat cseréljünk) – visszaszámlálás indul!

10. Liev Schreiber

Kedvenc rosszfiúnk könnyedén veszi az akadályokat: gond nélkül elhúzza fiait, Sashát és Samuelt, plusz fiai bringáit is a csomagtartón.


9. Josh Duhamel


Fotó: @joshduhamel

A Transformers sztárja lazán megengedi kisfiának, Axl-nek, hogy felfedezőútra induljon arcának rejtelmes zugaiban.


8. Carey Hart

A menő motocross versenyző, akit a nagyközönség leginkább Pink férjeként ismer, nem jön zavarba az üvöltő Willow Sage-től. Látszik, kötélből vannak az idegei.


7. Usher

A válás után a bíróság csak hosszas huzavona után ítélte Ushernek gyermekei felügyeleti jogát, nem csoda, hogy mindkét kezével kapaszkodik beléjük.


6. Mark Wahlberg

Mark Wahlberg igazi vajszívű apuka, bármit megtenne a családjáért – bizonyíték erre a mellékelt fotó is. Nem csoda, hiszen ő is nagy családban nőtt fel, nyolc testvérrel.


5. David Beckham

Hirtelen nem tudjuk, ő melyik fiú is a Beckham-csemeték sorában, de a lényeg, hogy David gyorsan nyom egy puszit a fejecskéjére, amíg még engedi. Aztán már úgyis csak Harpert tudja babusgatni.


4. Chris Hemsworth

Kevés vonzóbb dolog van egy babakocsit toló, magas, jóképű, izmos férfiember látványánál – kár, hogy ez a típus általában, ugye, foglalt...


3. Matthew McConaughey

Az Oscar-díjas sztár legidősebb fiával, Levivel mászkál a tengerparton – a kép 2009-ben készült, azóta nagyobb gyakorlatra tett szert a színész, hiszen ma már három kisgyerek – vélhetőleg – boldog apukája.


2. Ben Affleck

Ki gondolta volna a kártyabolond, partiarc Affleckről, hogy pár éven belül mintaapukává avanzsál? Pedig úgy tűnik, lányai megszelídítették az éjszaka vadócát.


1. Brad Pitt

Na jó, tudjuk, hatalmas klisé, de hát van álomibb álomapuka a három saját és három örökbe fogadott csemetét nevelő Brad Pittnél?! Na, ugye, hogy nincs!

Fotók: Europress