JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

Hiába próbál békülni a beteg Katalin hercegné, Meghan nem hajlandó elásni a csatabárdot: ez áll a háttérben

Borítókép: Hiába próbál békülni a beteg Katalin hercegné, Meghan nem hajlandó elásni a csatabárdot: ez áll a háttérben Forrás: Chris Jackson/Getty Images
Bombaként rázta meg az egész világot a hír, hogy Katalin hercegné rákos megbetegedésben szenved. Egy ilyen komoly trauma után az emberek átértékelik az életüket, és sokszor megpróbálnak közeledni azokhoz a személyekhez, akiktől eltávolodtak. Nem véletlen, hogy ebben a szörnyű helyzetben a hercegné békejobbot nyújtott sógornőjének, Meghan Markle-nek.

Rengeteg megrázkódtatás érte a királyi családot az elmúlt időszakban. Ami azonban megdöbbentő, hogy a tragédiák, és a mulandóság érzésének ilyen komoly arcul csapása sem volt elegendő ahhoz, hogy Meghan és Harry újra nyisson a családja felé. Ezen pedig még az sem segített, hogy a beteg Katalin hercegné megpróbált közeledni sógornőjéhez.

Harry is kőszívű?

Rengeteg találgatás, pletyka rebbent fel az elmúlt időszakban arról, hogy Harry herceg a közeljövőben újra hazalátogat. A legtöbb brit szakértő egyértelműen azon a véleményen van, hogy Harry valójában békülni szeretne a családjával. Azonban Meghan Markle továbbra sem hajlandó békülni, és bizony, a jelek szerin nem is fog a férjével tartani a családi látogatásra.

Forrás: Astrida Valigorsky/Getty Images

Mi a baja Meghan-nek?

Tom Quinn, a királyi család szakértője úgy véli, hogy Meghan Markle azért haragszik igazán a hercegnére, mert tőle várta azt elsősorban, hogy segítséget nyújtson, támogassa. Hiszen neki pontosan meg kellett volna értenie azt, hogy milyen nehéz beházasodni egy ilyen neves családba. Valószínű, hogy őt is megrázta Katalin betegségének a híre, de Meghan vélhetően békülni még ennek ellenére sem szeretne.

Katalin megpróbált békülni

A békejobbot egyébként Katalin hercegné nyújtotta Meghan Markle-nek, mikor arra kérte őt és Harry-t, hogy a kicsiket is hozzák el látogatóba. Azonban ezt az invitálást egyértelműen elutasította Meghan, hiszen még az sem biztos, hogy ő egyáltalán hajlandó meglátogatni Katalint, azonban jókívánságaikat kifejezték a hercegné felé, remélve, hogy mihamarabb felépül a betegségéből.

Az alábbi galériában pedig felelevenítjük, hogy miért tartják oly sokan képmutatónak Meghant és Harryt!