Grace Klinika: petíciót indítottak a rajongók, hogy írják vissza kedvenc szereplőjüket. VIGYÁZAT, SPOILER!

Borítókép: Grace Klinika: petíciót indítottak a rajongók, hogy írják vissza kedvenc szereplőjüket. VIGYÁZAT, SPOILER!
Aki még nem akarja megtudni, ki távozik a Grace Klinikából a 11. évadban, az NE kattintson!
Figyelem: SPOILERVESZÉLY! Ha nézed a Grace Klinikát és nem akarod tudni, mi történik a 11. évadban, ne olvass tovább.

Úgy látszik, nincs új a nap alatt. A 80-as években Isaura kiszabadításáért gyűjtöttek; most, 30 évvel később pedig pár nap alatttöbb, mint 4000 rajongó írta alá azt a petíciót, amely a Grace Klinika múlt csütörtökön sugárzott epizódja után indult; ebben a részben tűnik fel utoljára az egyik legnépszerűbb szereplő, Derek Shepherd doktor, akit Patrick Dempsey alakított 2005 óta.

Ráadásul a szívtipró sebész autóbaleset áldozata lesz ebben a részben, és kollégái sem tudnak rajta segíteni. A csütörtöki adás után gyászoló tweetek özöne árasztotta el a cybertért, különös tekintettel arra, hogy egyáltalán nem jelentették be előre Dempsey távozását.

„Két nappal a történtek után még mindig azon gondolkozom, beperelhetek-e egy fiktív kórházat egy értelmetlen halálesetért”

„Mindig nagy űrt hagy maga után olyasvalaki távozása egy sorozatból, aki kezdettől a csapat tagja volt– magyarázza az egyik producer az Entertainment Weeklynek a petícióra reagálva.– Shepherd több, mint 10 éve volt jelen a nézők életében. De a cselekmény tovább bonyolódik, és a nézők nem fognak csalódni.”


Patrick Dempsey Hollywoodban sétál április közepén. Fotó: Europress

A petíció szövegében azt javasolják, hogy „McDreamy” haláláról később derüljön ki, hogy valaki csak álmodta vagy hallucinálta az egészet.