A nagy Gatsby vagy Tyrion? Melyik borozós típus vagy?

Borítókép:  A nagy Gatsby vagy Tyrion? Melyik borozós típus vagy? Forrás: Dubicz Borászat
Tegyük félre egy pillanatra a maradékcukor tartalmat, a borkészítési eljárást és a borrégiókat, és közelítsünk egészen új szemszögből a borozás felé. A te szemszögedből. Nézzük, milyen borozós karakter illik hozzád a legjobban.

Viszonyítási pontként álljon itt 5 népszerű borszerető karakter egyenesen a képernyőről. Neked pedig csak azt kell eldöntened, melyik passzol hozzád a legjobban.

Te vagy Tyrion Lannister a Trónok harcából, ha...

olyan típusú ember vagy, akinek mindig van egy terve és egy csípős válasz is a zsebében. Általában a hozzáállásod sodor bajba, de a szándékod mindig nemes. Éppen úgy, mint az ízlésed – legyen szó a borokról, vagy éppen a másik nemről. Ezért is passzol hozzád egy telt, egyben bársonyos, tanninokban gazdag vörösbor.

Te vagy Miles Raymond a Kerülőutakból, ha...

nehéz téged sarokba szorítani, amint egy beszélgetésben szóba kerül a bor. Körülötted kevesen művelik ezt ilyen magas szinten. És ha egyszer belelendülsz a szónoklatba, közel lehetetlen megállítani. És még akkor is a legnagyobb méltósággal adod át a mondandódat, amikor a hallgatóság figyelme lankadni látszik. A végére érve pedig elégedetten nyugtázod előadásod sikerét egy pohár Pino Noir-ral.

KARAKTERELEMZÉSÜNK ITT FOLYTATÓDIK!