5 pillanat, ami egy pohár borral a kézben válik teljessé

Borítókép: 5 pillanat, ami egy pohár borral a kézben válik teljessé Forrás: Dubicz Borászat
Vannak pillanatok az életben, amelyekre mindig emlékezni szeretnénk. Nagy találkozások, életre szóló igenek, szakmai mérföldkövek – mind-mind tökéletes apropót szolgáltatnak arra, hogy koccintsunk egyet. De a borban – sokszínűségének hála – a hétköznapok nagy pillanataiban is tökéletes társra találhatunk.

Az élet legfontosabb momentumait illik méltó módon megünnepelni – ehhez kétség sem férhet. De a kevésbé hangos sikereknek már nem mindig tulajdonítunk nagy jelentőséget. Ezért is gyűjtöttünk össze most 5 olyan hétköznapi élethelyzetet, melyek ugyanúgy megérdemlik, hogy fejet hajtsunk előttük – még ezt egymagunkban tesszük ia. Mert ha van ok az örömre, örülni bizony kell. A bor pedig majd velünk ünnepel.

Egy hosszú nap vége

Sokszor egy átlagos hétköznap túlélése is világmegváltó küzdelemmel ér fel. Egyszerre kell helytállnunk megannyi szerepben: a főnök szemben szakmai zsenik, a barátoknak mindig elérhető lelki támasz, a párunknak hűséges, odaadó társ, a társadalom egésze előtt pedig tudatos, felelősségteljes tagok vagyunk a nagy egészben... Ha olyan napot tudhatsz a hátad mögött, amikor valamennyi színtéren minimum négyesre vizsgáztál, hazaérve, minden terhet lerázva magadról megérdemelsz egy pohár bort. Ha pedig ötös is van a listán, kettőt is.

Egy régi vita rendezése

Egy apróságon hajba kapni, aztán pedig évekig távol maradni – ki ne rontott volna már el ezzel egy jó kapcsolatot? Pedig nincs az a vita, ami a barátságnál többet ér. Vedd le a polcról a „különleges alkalmakra tartogatva” címkével félretett palackot. Az első pohár azért kell, hogy bátorságot gyűjts, mielőtt telefonálsz. A második azért, hogy ki tudd mondani: sajnálom. A harmadikat pedig talán már együtt kortyolgatjátok el.

A FOLYTATÁSÉRT KATTINTS IDE!