Egész nap a monitor előtt ülsz és fáj a szemed? Mutatjuk a megoldást!

Borítókép: Egész nap a monitor előtt ülsz és fáj a szemed? Mutatjuk a megoldást! Forrás: PR
Hogyha gyakran érzel szúró, viszkető érzést, vagy könnyezik, ég és hamar elfárad a szemed a monitor előtti tanuláskor, munkavégzéskor, akkor nagy valószínűséggel szemszárazsággal küzdesz!

Rendszeresen előfordul, hogy megfeledkezünk magunkról és ilyenkor képesek vagyunk szinte pislogás nélkül nézni a monitort. Ennek következtében a könny fokozottan párolog és szemünk érzékennyé válik, égő, szúró és viszkető fájdalmat érezhetünk. Ha a könny termelése rendellenessé válik, ez a folyamat felgyorsul és a kellemetlen érzés állandósul.

Hogyan előzheted meg a szemszárazság kialakulását?

  • Számítógépes munkavégzés közben rendszeresen pislogj és tarts szüneteket!
  • Állítsd be megfelelően a monitorod! (Szemmagasságban, az arcodtól távol!)
  • Igyál sok vizet! Kerüld a füstös és poros helyeket!
  • Szedj A-vitamint!
  • Állítsd alacsonyabb fokozatra a klímát és a fűtést! (Hiszen a száraz szobák elősegíthetik a szemszárazság kialakulását)
  • Pihend ki magad! (A megfelelő mennyiségű alvás is segíthet)
Forrás: PR

Találd meg a legjobb megoldást!

Szemszárazság esetén használhatsz műkönnyet, de feltétlenül kérd ki a szemészorvosod véleményét! De fontos tudnod, hogy a szemcseppek csak rövidtávú megoldást kínálnak a szemszárazság tüneti kezelésére.

Ha hosszútávú megoldást keresel, tökéletes választás az Optimum Szemészeten elérhető innovatív és fájdalommentes E-Eye villanófényes kezelés!

Az E-Eye villanófényes technológia alkalmazása nem csak a panaszokat szünteti meg, hanem a szemszárazság kiváltó okát kezeli.

Gyors, biztonságos és fájdalommentes

Az E-Eye készülékkel végzett három alkalomból álló kezeléssorozat egy teljesen biztonságos és fájdalommentes megoldás a szemszárazság okának megszüntetésére, ráadásul gyors és szinte azonnal érzékelhető javulás érhető el.

Ha szeretnéd tudni, hogy mi áll a szemszárazságod mögött és tartós megoldást keresel, jelentkezz az Optimum Szemészeten egy vizsgálatra és tudd meg, hogyan segít Neked a speciális E-Eye kezelés!