JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Borítókép: A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém Forrás: Lux-Factor
A számtalan kozmetikum és márka közül nehéz olyan termékeket választani, amelyek valóban megfelelnek a bőrtípusnak, és nem tartalmaznak veszélyes anyagokat.

Jelenleg ezt a krémet több mint 115 000 elégedett felhasználó használja 5 különböző országból. A krém, amely mindössze 2 hét használat után eredményeket hoz, láthatóan csökkenti a kifejező és kitölti a mély ráncokat, elősegíti az epidermisz természetes megújulását és védi a bőrt a káros külső hatásoktól.

Európai eredetű hialuron

A kínai importból származó generikus hialuront nem mindig tesztelik klinikailag, és nem tesztelik az optimális eredmények biztosítása érdekében. Szerencsére a 4D Hyaluron ránctalanító krém abban különbözik a többi terméktől, hogy kizárólag 100%-ban természetes, európai eredetű hialuront tartalmaz, amely egyedülálló minőségű. Ez egy értékes hatóanyag, amely lenyűgöző eredményeket nyújt a ráncok csökkentésében és a bőr fiatalításában.

Forrás: Lux-Factor

Takaríts meg akár 16%-ot a JOY16 kóddal!
a kód csak a hónap végéig érvényes. a www.luxfactor.com oldalon használható fel, vagy telefonon, a 061 999 5353-as telefonszámon.

Az egészséges bőr az ápoltság jele

Káros mellékhatások nélkül az európai eredetű hialuron hosszú távon biztosítja a sima és fiatalos bőr megjelenését, és javítja a bőr szerkezetét. A hialuronsav az egészséges bőr kulcsfontosságú összetevője, és a hialuronsav hiánya szárazságot, rugalmatlanságot, feszességérzetet, valamint ráncok és kifejező vonalak megjelenését eredményezi. Ez a kiváló összetevő nagy mennyiségű vizet képes megkötni, következésképpen egészséges és feszes bőrt biztosít. Ahogy öregszünk, az értékes hialuronsav mennyisége csökken, ami azt jelenti, hogy bőrünk elveszíti vízmegtartó képességét, ráncok jelennek meg és elveszíti egészséges ragyogását.

Forrás: Lux-Factor

Lenyűgöző eredmények a Lux-Factor 4D Hyaluron ránctalanító krém 2 hetes használata előtt és után.

30 napos garancia

A 4D Hyaluron krém teljesen kockázatmentesen rendelhető. Mivel a Lux-Factor márka annyira bízik krémjének hatékonyságában, hogy 30 napos garanciát kínál minden ügyfelének. Ha előfordul, hogy nem lenne elégedett a termékkel és az eredménnyel, a csomag kézhezvételétől számított 30 napon belül teljesen egyszerűen, díjmentesen és további magyarázat nélkül visszaküldheti, és a Lux-Factor visszatéríti a vételárat.

Forrás: Lux-Factor

Szeretnéd kipróbálni a piac leghatékonyabb ránctalanító krémjét, amelyet egyébként NEM tesztelnek állatokon?

A Lux-Factor 4D Hyaluron ránctalanító krémet most akciós kedvezménnyel, több mint 50% kedvezménnyel rendelheted meg, csak www.luxfactor.com vagy az ingyenesen hívható 061 999 5353-as telefonszámon!

A megfelelő krém kiválasztása

Amikor egy nő elér egy bizonyos életkort, még az egészséges életmód sem mindig elegendő a fiatalos megjelenéshez. Különösen az arcbőr van leginkább kitéve a túl gyors bőröregedést befolyásoló tényezőknek. A 4D Hylauron krém sminkalapként is használható, mivel gyorsan felszívódik és nem hagy zsíros nyomokat. Kiváló minőségű összetevőivel elősegíti az epidermisz helyreállítását, és néhány hét rendszeres használat után észrevehetően fiatalos megjelenést varázsol.

Forrás: Lux-Factor

A szakértők is ajánlják

Nina �urbek Fošnarič, szakgyógyszerész: "A Lux-Factor krémben található természetes, szabadalmaztatott 4D ránctalanító formula lehetővé teszi a hatóanyagok intenzív átvitelét a bőrbe és behatol a mélyebb rétegekbe. Ez utóbbi miatt mind a mély, mind a kifejező ráncok egyértelműen csökkennek a krém első alkalmazása után. Rendszeres használat esetén javul a bőr tónusa, és a bőr szépen kisimul. A Lux-Factor 4D Hyaluron krémje klinikailag tesztelt, megfelelő tanúsítvánnyal rendelkezik, és nem okoz nem kívánt mellékhatásokat. Arcápolásra is használom, és örömmel ajánlom mindenkinek, aki egészséges és fiatalos bőrre vágyik!"

Lenyűgözte Horváth Évát

Horváth Éva is azon hírességek közé tartozik, aki már el sem tudná képzelni reggeleit a Lux-Factor ránctalanító krém nélkül. Éva idén ünnepli 46. születésnapját és el kell ismernünk, hogy inkább 30-nak néz ki.

Horváth Éva, a bőrápolásról így nyilatkozott: "Rendkívül érzékeny az arcbőröm, ezért nagyon figyelmes vagyok az arckrém kiválasztásakor. Be kell vallanom, hogy a Lux-Factor 4D Hyaluron krém a legnagyobb siker! 2 hét rendszeres használat után észrevettem a különbséget – a ráncok kevésbé voltak láthatóak, a bőröm pedig feszesebb, hidratáltabb, felfrissültebb és ragyogóbb."

Forrás: Lux-Factor