A magyar közönség és a szakma szerint is a Suzuki S-CROSS az év autója!

Borítókép: A magyar közönség és a szakma szerint is a Suzuki S-CROSS az év autója!
Dupla győzelmet tudhat magának idén a Suzuki, ugyanis az Év Magyar Autója 2023 szakmai és közönségdíját is sikerült elnyernie.

MEGINT Suzuki lett a magyarok kedvenc autója!

Zsinórban harmadik éve választja a közönség kedvenceként a Suzuki valamelyik modelljét! Idén az S-CROSS a közönségdíjért versengő 22 márka 39 modellje közül hódította meg a legtöbb szavazó szívét és lett az Év Magyar Autója Közönségdíjasa. Döntésüket ráadásul a szakma is megerősítette: a Járműipar.hu és az Autós Nagykoalíció szervezésében lebonyolított Év Magyar Autója versenyen ugyancsak az S-CROSS hozta el a szakmai fődíjat 2023-ban.

"Ha egy szóval elmondhatnám…"

Nem csak a díjakról szól a Suzuki-tavasz, a napokban útjára indult ugyanis egy, a maga nemében egyedülálló projekt is!

A www.egyszoval.hu szófelhőjébe olyan szavakat várnak a szervezők, amik a legjobban, legfrappánsabban írják le a közönség, azaz a te S-CROSS emlékeidet, élményeidet és minden olyan érzésedet, ami a modellről eszedbe jut. Lehet ez egy közös utazás, családi kaland, belföldi vagy külföldi út, az autó egy számodra kedves és hasznos tulajdonsága, de bármi más is.

És mivel egy szó aranyat érhet, így a beküldők között értékes nyereményeket, többek közt vezetéstechnikai tréningeket sorsolnak ki, hogy az S-CROSS kaland tényleg ÉLETRE szóló legyen! Úgyhogy írány az egyszoval.hu és írd meg te is, neked mi jut eszedbe az S-CROSS-ról!

Kíváncsi vagy, melyik egy szó jutott eszébe az S-CROSS-ról az ÉvaMagazin.hu főszerkesztőjének, Zubor Rozinak? Nézd meg a vele készült videót: