Ő nyerte meg a Suzuki Nosztalgiajárat pályázatot!

Borítókép: Ő nyerte meg a Suzuki Nosztalgiajárat pályázatot!
Sokan "felültetek" a Suzuki Nosztalgiajáratára, és számtalan szuper emléket osztottatok meg velünk. Olvassátok el az első helyezett történetét!

Véget ért az Éva magazin és a Suzuki közös nyereményjátéka, és immár a nyertes pályázatot is kiválasztotta a zsűri. Sok nagyszerű pályázat született, melyek közül a győztesét bemutatjuk Nektek.

A legjobbra sikerült pályázat Kanicsár Beátáé (Betty-é) lett, aki egy hónapon keresztül járhat a Suzuki S-CROSS modelljével. Ez úton is gratulálunk Betty-nek!

Betty legkedvesebb nosztalgikus története, amellyel elnyerte az első helyet, az alábbi:

Az én Suzukim

Amikor 1999-ben a válásom után egyedül maradtam az akkor másfél éves kislányommal, elképzelni sem tudtam, hogy mi lesz velem ezek után mozgássérültként, egy gyerekkel? Fogtam magam, betettem a magnóba az „Élj vele boldogan” című számot, ezerszer meghallgattam, jól kisírtam magam és azt mondtam: „Betty, elég volt az önsajnálatból, új szakasz kezdődik az életedben, mutasd meg mire vagy képes!” És a zizi beindult a fejemben.

Az első, hogy jogsit szerezzek, hogy tudjam mindenhova vinni a gyerekemet. Jó-jó, de milyen kocsi és hogy kezdjek hozzá?...
(folytatásért kattints az alábbi linkre!)

A győztes pályázatot teljes terjedelmében a suzukinosztalgiajarat.hu oldalon tudjátok elolvasni!