Segíts, hogy megismerjünk, és nyerj egy családi wellness hétvégét!

Borítókép: Segíts, hogy megismerjünk, és nyerj egy családi wellness hétvégét!
Segíts, hogy megismerjünk! Töltsd ki kérdőívünket és nyerj egy családi wellness hétvégét a Zala Springs Golf Resortba! Az első 1000 kitöltő garantált nyereménye a tavaszi InStyle magazin digitális kiadványa.

Kedves Éva-olvasó!

A nyomtatott magazinok, a heti hírlevelek, a napi cikkek, interjúk, a podcast és vlogcast felvételei alapján betekintést kaphattok a gondolatainkba, érzéseinkbe, felfedjük előttetek legbensőbb lényünket.

Felmerült bennünk az a kérdés, hogy vajon ki ül a képernyő túloldalán?

Segíts, hogy megismerjünk!

Játékos ismerkedésre invitálunk, melyhez ki sem kell mozdulnod otthonról. Töltsd ki kérdőívünket és nyerj egy családi wellness hétvégét a Zala Springs Golf Resortba! Az első 1000 kitöltő garantált nyereménye a tavaszi InStyle magazin digitális kiadványa.

A játék 2023. május 16. 12 órakor indul és 2023. május 31. 23:59-ig tart.

Csatlakozz a kérdőívet kitöltők közé! Kíváncsiak vagyunk arra, hogy mi érdekel Téged, miről olvasnál szívesen. Osztd meg velünk véleményed a nyomtatott kiadványunkkal, az online és közösségi oldalainkkal, podcast csatornáinkkal kapcsolatban.

És természetesen sok szerencsét kívánunk!

A pontos játékszabályzat ide kattintva olvasható, adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatónk ide kattintva megtekinthető.