Borítókép: A szépség belülről fakad, de külsőleg ér célba!

A szépség belülről fakad, de külsőleg ér célba!

Megnyílt a legújabb ShapeZone szalon, a ShapeZone Szépvölgy, amely alkalmával a tulajdonos maga mutatta be, milyen gépekkel szépülhetnek a szalonba érkező vendégek.

„Több éve már, hogy a szépségiparban tevékenykedem, illetve számomra mint 3 gyermekes anyuka, mindig is fontos volt hogy ha már nem is adódik annyi időnk ebben a rohanó világban, szenteljünk időt egészségünkre és a külsőnkre. Így alapítottam meg most már 3 éve a SHAPEZONE-t, ahol valóra váltjuk vendégeink álmait” - Bogoly Bianca tulajdonos.

„Elsősorban az alakformálás kezeléseit sajátítottuk el mesterfokon, azonban mostantól az orvos technikának köszönhetően a végleges szőrtelenítésre és az arckezelésekre is maximális szaktudást fektettünk. Mind emellett pedig, hogy vendégeink 100% - osan meg legyenek elégedve a SHAPEZONE szolgáltatásaival, elindítottuk saját fejlesztésű orvosesztétikai gépeink gyártását, ahol nem csak a vendégek szempontjait tartottuk szem előtt, hanem a felhasználók igényeit is. Így alakult meg a SHAPEZONETECH, amivel a saját forradalmian új klinikai kezelőgépekkel a mai leghatékonyabb és egyedül álló kezeléseit tettük lehetővé.

Kezeléseink, amelyek most egyedülállóak Európában:

Vêshape testkezelés

A hat technológiát egyesítő VÊSHAPE testformáló rendszer egyedülálló, együttes hatást gyakorol a zsírsejtekre és a bőrfelszínre. Forradalmi újdonság a testkezelések között, hiszen több eljárást egyesít - mint a bipoláris rádiófrekvencia, az infravörös fényenergia, a negatív nyomásterápia és a manuális masszázs - többszörözi azok hatását. A kezelés műtéti beavatkozás nélkül formálja és karcsúsítja az alakot. 6 szoros technológia 6 szoros hatás.

Orvostechnológiai Végleges Szőrtelenítés a lézer hatékonyságával

Az emberek vágya már évszázadok óta az egészséges, selymes, puha tapintású bőr, így a szőrtelenség iránti igény az ókorig nyúlik vissza. Már nem kell várnunk arra, hogy mikor lesz elérhető számunkra a végleges szőrtelenség, hiszen a SHAPEZONETECH által a kezelések biztonságát a kezelőfejek intenzív kontakt-hűtése biztosítja. Többféle impulzusmód állítható be egyéni bőrjellemzőknek megfelelően, ezáltal minimalizálható a fájdalom-érzet és növelhető a hatékonyság is. A kezelés gyors, eredményes és biztonságos. A SHAPEVIP által pedig elhoztuk mindenkinek a korlátlanságot, így nem kell aggódnia, hogy egyénileg hány alkalomra is lenne szükség, mivel 24 hónap alatt vállaljuk akár a teljes test végleges szőrtelenítését. Ráadásul TRIPLA GARANCIÁT adva: fájdalom mentesség, tartósság és a legjobb ár.

MIMCHE és HiFU arckezelés:

A leghíresebb sztárok is ezekkel a kezelésekkel tartják fiatalon magukat ! Mi pedig elhoztuk Magyarországra a leghatékonyabb arckezeléseket, amelyek még a SHAPEZONETECH által forradalmasítva lettek.

Hogyan döntsetek a sok anti-aging kezelés közül, melyiket válasszátok?

Nálunk megkönnyíti a helyzeteteket az, hogy lehetőség van ingyenes konzultációra.

Ha esztétikai beavatkozásról beszélünk, nálunk választhatsz a Hihu és a Mimche kezelések közül:

Mi a különbség?

-ha felületi ráncokat, aknét, foltot szeretnél kezelni, bátran válaszd a Mimche kezelésünket.

- ha elmúltál 35, azt veszed észre, hogy vonalaid kezdenek megereszkedni, a szokásos V vonalból A vonal lesz, válaszd a Hifu kezelést.

A Hifu egy tipikusan lifting kezelés, ennek oka, hogy mint egyik kezelésnél sem, ezzel a technológiával a Smas réteget IS érintjük, ami egy határ az izom és a kötőszövet találkozásánál . ( 3 mélységben dolgozunk: 1,5, 3,00, 4,5 mm mélyen) Mivel fókuszált ultrahangról beszélünk, mindhárom fej esetében azt jelenti, hogy a többi réteget nem érintve, kizárólag abban a mélységben stimuláljuk a bőrt. Ezáltal liftinghatást, kollagénstimulációt, elasztin működést eredményezve.

Tudtátok, mire találták ki ezt a technológiát?

Prosztata rák gyógyítására.

Miért?

Mert a fókuszált ultrahang azt jelenti, hogy célzottan a rákos sejteket gyógyították, nem érintve az egészséges sejteket.

Lefordítva ezt a mi szakmánkra: kizárólag abban a rétegben dolgozunk, ahol célzott eredményeket szeretnénk elérni. Ebben az esetben ez a liftinghatás.

És mikor válaszd a Mimche kezelést?

Ha kombinálni szeretnéd a tű és a rádiófrekvencia hatását.

A tűvel mikro sérüléseket okozunk, ami az öngyógyítási folyamatot begyorsítja. Ezáltal sokkal hamarabb termelődik az új kollagén és elasztin rost és személyre szabott hatóanyagokat juttatunk be a bőr mélyebb rétegeibe, hatunk az akné kialakulására, pigmentfoltokra, apró ráncokra.

Most tényleg elbizonytalanítottalak???

Nincs más teendőd, gyere el hozzánk egy ingyenes konzultációra és szakember bevonásával eldöntitek, melyik kezelés az, ami neked a legmegfelelőbb.

SHAPEZONETECH

Cégünk több éve sikeresen működő testkezelő szalonunk tapasztalataira alapozva kezdte meg saját gépeinek forgalmazását. Magyarországon jelenleg kettő magasan kvalifikált fogyasztó szalont tudhatunk magunkénak, melyek a szépségipar folyamatos fejlődését figyelembe véve állandó újításokkal és fejlesztésekkel tartják a magas színvonalat. Erre a sok éves üzleti illetve géphasználati tapasztalatra alapozva hoztuk létre saját gépeinket, melyeket az évek során kellőképpen kiismertünk, kitapasztaltunk, így kiküszöbölve azokat a problémákat, amik felmerülhetnek az eszközök használata során. Saját és a vendégeink elvárásaira, véleményeire támaszkodva maximálisan tudtuk, hogy mi az, amit mi nyújtani szeretnénk, amikor megálmodtuk a shapezonetech -et.

Így született meg saját gépparkunk ami, úgy esztétikailag, mint hatékonyságában is felső kategóriás szépségipari eszközöket foglal magába.

Bízunk több éves sikeres működésünkben és szaktudásunkban, így méltán gondoljuk, hogy Magyarországon jelen pillanatban a SHAPEZONETECH egy megkerülhetetlen résztvevője a szépségipari gépforgalmazásnak.