Napi horoszkóp szeptember 19.: a Nyilasok kitartásukról tehetnek tanúbizonyságot, a Bakok kellemetlen helyzetbe kerülnek

Borítókép: Napi horoszkóp szeptember 19.: a Nyilasok kitartásukról tehetnek tanúbizonyságot, a Bakok kellemetlen helyzetbe kerülnek Forrás: Pexels by Andrea Piacquadio
A csillagok a hét első napjára is üzentek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 19.

KOS (március 21-április 20)

Szilárd meggyőződéssel álltál ki a véleményed mellett egészen idáig, még akkor is, ha a környezetedben élőkkel abszolút mértékben szembe kellett menned. A hét első napján azonban olyan váratlan fordulatok bizonytalanítanak el, amelyek erőteljesen befolyásolhatják az események alakulását. Most még van időd visszafordulni, ha nem vagy biztos a dolgodban, kérd ki mások véleményét, de vaktában semmiképp ne kezdj bele semmibe! Győződj meg róla, hogy jól látod a helyzetet, és csak akkor indulj el, ha eltántoríthatatlanul magabiztos vagy!

BIKA (április 21-május 20)

Elszántan küzdesz valamiért, ami fontos neked, ám akadnak a környezetedben olyanok, akiknek egyáltalán nincs ínyére a lelkesedésed. Minden mozdulatukkal és szavukkal elárulják, hogy mennyire nem tetszik nekik a kezdeményezésed, ennek okán minden áron, apró szurkálódásokkal igyekeznek megakadályozni abban, hogy megvalósítsd azt, amiért annyit dolgozol. Ne törődj velük, rázd le magadról ezeket az embereket és menj tovább azon az úton, amin elindultál, hisz ha eléred a célod, ők is el fognak majd ámulni, hogy kitartással milyen messzire lehet eljutni! Csak így tovább!

IKREK (május 21-június 21)

Az a fajta ember vagy, aki önfeláldozásáról és önzetlen segítőkészségéről híres a környezetében. Ezúttal is bebizonyosodik, hogy jókor vagy jó helyen, hisz olyan segítséget nyújtasz, amit nem sokan tennének meg másokért. A szeretteid roppant hálásak neked, mindenképp viszonozni szeretnék, amit értük teszel, téged azonban soha nem az érdekek vezérelnek. Egyedülálló önzetlenséged mellett ne feledkezz meg magadról sem, hisz a te boldogságod legalább olyan fontos, mint másoké!

RÁK (június 22-július 22)

Végre megtaláltad a saját utadat, s hosszú bizonytalankodás után most már van egy olyan cél, amelyért küzdesz, mert úgy gondolod, hogy megéri a fáradságot. Régóta kerested ezt a lehetőséget, és most rendkívül boldoggá tesz az, hogy van miért harcolni, hiszen a saját boldogságod a tét. Nyugtasd meg a környezetedet, hogy semmiféle veszélyes manőverre nem készülsz, de értékeld azt is, ha féltenek, s emiatt esetleg bárki a nem tetszésének ad hangot. Ha felkészültél, nincs értelme tovább várnod, egyszerűen csak indulj el, mert ki tudja, holnap nem lesz-e már késő! Ha kínálkozik egy lehetőség, miért ne használnád ki?!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Magad sem tudod miért, de igen feszült vagy a hét első napján, melyet úgy érzed, mindenképp le kell vezetned valahogy. Légy azonban körültekintő, s bármennyire is vagy a plafonon, semmiképp ne a környezetedben élőkön töltsd ki az indulataidat! Keress inkább valami olyan elfoglaltságot, emi elvonja a figyelmedet – vagy egyszerűen zárkózz el a külvilágtól annak érdekében, hogy még véletlenül se kerülhessel olyan szituációba, amikor akaratlanul is megbánthatsz másokat!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A végére szeretnél járni valaminek, de túl bonyolultnak és kacskaringósnak találod az oda vezető utat, emiatt kicsit félsz belevágni. Mivel azonban a bizonytalanságból adódó kíváncsiságod nagyobb, mint a félelmed, ezért pontosan tudod, hogy el kell indulnod és ki kell derítened, mi történik pontosan. Amennyiben úgy érzed, a feladat túl nagy falat lesz számodra, keress valakit a környezetedben, aki nálad nagyobb bátorsággal bír, talpraesettebb, mint te és a nagyobb hegyeket is gond nélkül mássza meg. Bízd rá magad, mert tudni fogja, merre kell mennetek annak érdekében, hogy minden kiderüljön.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Úgy tűnik, valamit egyszer, s mindenkorra meg kell tanulnod, hisz olyan szituációba kerülsz a hét első napján, ahol a saját károdon kell megtapasztalnod, hogyan kell úgy menni előre az úton, hogy másoknak ne legyen lehetőségük laposra taposni. Ez a fajta tapasztalat azonban az a fajta, amelyet szíved szerint mindenképp kihagytál volna az életedből. Ám tekints a helyzetre optimistán: semmi nem történik véletlenül, mindennek van egy bizonyos üzenete, épp ezért neked sincs más dolgod, csak olvasni a sorok között. Legközelebb már okosabb leszel e tekintetben is!

A napi horoszkóp folytatását ide kattintva találod!