Napi horoszkóp október 26.: a Mérlegek igyekeznek a körülöttük kialakult káoszon úrrá lenni, a Bakoknak kezd kicsúszni az irányítás a kezükből

Borítókép: Napi horoszkóp október 26.: a Mérlegek igyekeznek a körülöttük kialakult káoszon úrrá lenni, a Bakoknak kezd kicsúszni az irányítás a kezükből Forrás: Unsplash by Zoltan Tasi
A hét második felében is izgalmas üzeneteket olvashatsz, melyek egyenesen a csillagoktól érkeztek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 26.

KOS (március 21-április 20)

Úgy érzed, olyasfajta bonyodalmat kell megoldanod a hét második felében, amelyhez nem igazán rendelkezel elegendő tapsztalattal. Mielőtt azonban kétségbe esnél, előtte érdemes keresned egy olyan segítő személyt, aki nem számít zöldfülűnek az ehhez hasonló szituációkban. Bízd rá magad, hisz ebben a helyzetben nem nagyon van más választásod. Hallgass az illetőre és légy hálás neki, ha kivezet a bozótosból, ne akarj mindenáron hősködni, engedd meg magadnak a hozzá nem értés képességét!

BIKA (április 21-május 20)

Minden tudásodra szükséged lesz egy bizonyos feladat teljesítéséhez a hét második felében, ám valahogy nem igazán érzed át a helyzet súlyát, szíved szerint egyszerűen hátradőlnél, feltennéd a lábaid ės dögös ruhákat keresgélnél a neten. Mivel azonban ez most nem az a pillanat, amely a legalkalmasabb arra, hogy hátrahagyd a kötelezettségeidet, épp ezért érdemes megráznod magad és nekiveselkedni a feladatnak, hisz mielőbb szánod rá magad, annál előbb dőlhetsz majd hátra. Ne vesztegesd az időd, a lehetőség ugyanis nem mindig lesz majd adott!

IKREK (május 21-június 21)

Borzasztóan zavar az, hogy nem tudsz befolyásolni bizonyos ügyeket, noha szíved szerint két kézzel tolnád előre őket. Minden igyekezeted ellenére ugyanis valahogy az az érzésed, hogy gyakorlatilg csupán állsz egyhelyben és bárhogy szeretnéd, nincs ráhatásod sem az események alakulására, sem a tempóra. Ne veszítsd el a lelkesedésedet, lehet, hogy most nem haladsz rohamléptekkel az úton, ez azonban korántsem jelenti azt, hogy ne lennél mozgásban. Ne sürgesd a dolgokat, hisz minél inkább ütöd a vasat, annál nagyobb esély lesz arra, hogy megégeted magad!

RÁK (június 22-július 22)

Azt gondolod, egyedül is meg tudsz birkózni a problémáiddal, nem akarsz senkit terhelni azzal a sok nehézséggel, ami a fejed felett viharfelhőként gyülekezik, ennek okán viszont a hét második felére kezdesz a megoldatlan gondokba belefulladni. Mielőtt azonban végleg feladnád a küzdelmet és engednéd, hogy a fejeden landoljon az egész, érdemes egyiket a másik után sorra venni és amit magadtól le tudsz zárni, annak mielőbb pontot tenni a végére, hisz minél több nyomasztó problémát gyűjtesz, annál nehezebb lesz kievickélni belőlük. Ne hagyd, hogy elrontsa a közérzetedet a sok megoldatlan gordiuszi csomó!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Végre sínre kerültek a folyamatban lévő ügyeid, úgy érzed, innentől kezdve már nem kell futnod az eredmény után, érdemes volt tehát taktikáznod, hisz nincs más hátra, minthogy learasd a babérokat. Légy azonban óvatos, nem mindenki fog őszintén veled örülni, mások ugyanis legalább annyit izzadnak a sikerért, mint te, neked viszont most nagyobb szerencséd volt. Igyekezz a kialakult helyzeti előnyöddel nem visszaélni, karold fel azokat, akik még csak most küzdik felfelé magukat a hegyen, adj nekik tanácsokat és hidd el, jó szándékod iszonyúan megdobja majd a népszerűségi indexedet is!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Hűbele balázs módjára kezdesz bele mindenbe, gondolkodás nélkül elvállalsz bármit, amibe rendszerint azonnal fejest is ugrasz, ennek azonban gyakran meg is van a negatív eredménye. A sorozatos kudarcokat, a sikertelenséget nagyon nehezen fogadod el, nem akarsz beletörődni, ha egy hajód zátonyra fut, az utolsó leheletedig küzdesz, hátha menthető a helyzet. Mivel nem sok pozitív élményt adott az, ahogy hebrencs módon kezeled az ügyeidet, épp ezért itt az ideje annak, hogy egy fokkal tudatosabb gondolkodásra válts és úgy igyekezz érvényesülni, hogy a céljaidnak van alapja, tudsz mire építeni és aztán elaratni a babérokat! Hidd el, képes vagy rá!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Úgy érzed, a hét második felére kezd eluralkodni a káosz a munkahelyeden, tele van a határidőnaplód elvégzendő feladatokkal, ez pedig roppant kétségbeejtőnek taálod. Annak érdekében tehát, hogy ne vesszen minden eddig befektetett energiád teljesen oda, állíts fel egy olyan sorrendet, amelynek mentén legalább azokat a teendőket letudod, amelyek a legfontosabbak. Nyilván tudod, hogy innen szép nyerni, de mégis érdemes egy kísérletet tenned arra, hogy legalább a feladatok felét kipipáld, legközeleb pedig ügyelj arra, hogy okosabban oszd be a teendőket!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Noha az őszinteség híve vagy, mivel te, magad is nyíltan vállalod a mondanivalódat vagy az érzéseidet mások előtt, amit fordítva is elvársz, a hét második felében mégis rosszul érint az, hogy valaki kendőzetlenül az arcodba vágja s véleményét. Noha lehet igazságtartalma az illető által elmondottaknak, egy dolog azonban lényeges: nem mindegy, milyen stílusban érkezik bárkitől az, amit mondani szeretne. Te ugyanis minden körülmények között arra törekszel, hogy a megfelelő módon és stílusban add elő. Nem is kell eltűrnöd, hogy bárki bárhogy beszéljen veled, állj ki magadért!

NYILAS (november 23-december 21)

Akadnak a közvetlen környezetedben olyan személyek, akik kifejezetten provokatívak, nem engednek másokat érvényesülni, minden mondatukban a számítást lehet kiolvasni, téged pedig rendkívülien irritálnak. Nem is kell barátkoznod velük vagy alkalmazkodni hozzájuk, a te értékrended ugyanis mérföldkövekkel távolabb áll attól, amit ők képviselnek. Igyekezz távol tartani magadtól az ilyen személyiséggel bíró embereket, hidd el, nekik önmagukkal is nehéz megbékélni!

BAK (december 22-január 20)

A hét második felében ahelyett, hogy a megoldás felé tendálnál, kezd valahogy kicsúszni az irányítás a kezedből egy számodra fontos ügyben, mely érthető módon rendkívülien kétségbe ejt és gyakorlatilag gondolkodás nélkül szaladsz fűhöz-fához annak érdekében, hogy valaki felmentsen a későbbi felelősségvállalás alól. Mielőtt azonban nagyobb bajba sodródnál annál, mint ami egyébként is van, előtte érdemes megállnod és higgadtan végiggondolnod, miként tudnád egy, a mostaninál logikusabb vonal mentén abszolválni a dolgot, hisz azt beláthatod, a kétségbeesés sok jót nem szült még. Ha szükségesnek látod, vonulj el a világ elől annak érdekében, hogy nyugodtan megtalálhasd a megoldást. Higgy magadban!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Általában lételemed az, hogy másoknak örömet okozz, mindig arra törekszel, hogy akár a korlátaidat is túllépve megadd azt, amire a számodra fontos emberek vágynak, ezzel pedig akaratodon kívül is időnként kellemetlen helyzetbe sodródsz, hisz előfordul, hogy akár az erkölcsi, akár az anyagi határaidat is átléped. Mindez az önzetlenség rendkívül nemes jellemre vall, érdemes azonban meghúznod egy vonalat és csak addig takaróznod , amíg a paplanod ér! Mások ugyanis fordított helyzetben nem biztos, hogy ekkora áldozatokat hoznának érted!

HALAK (február 20-március 20)

A hét második felében sarokba szorított helyzetbe kerülsz, melynek okán segítséget igényelsz ahhoz, hogy ne kerülj nagyobb kalamajkába. Mivel olyan szerencsés embernek mondhatod magad, hogy rengetegen vannak, akiknek számíthatsz a támogatására, akikkel az elmúlt években bizalmi kapcsolatot alakítottál ki, épp ezért ne is hezitálj, keress valakit közülük, akit a témában a legtapasztaltabbnak gondolsz és mesélj el neki mindent. Amennyiben tud az illető segítő jobbot nyújtani, abban az esetben nem kell aggódnod, játszi könnyedséggel oldjátok majd meg a helyzetet. Légy hálás, hiszen nagy gödörből sikerülhet általa kimásznod!