JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma
most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

Napi horoszkóp október 25.: a Rákok érdekes tapasztalatokat szerezhetnek, a Skorpiók csapatban bizonyíthatnak

Borítókép: Napi horoszkóp október 25.: a Rákok érdekes tapasztalatokat szerezhetnek, a Skorpiók csapatban bizonyíthatnak Forrás: Pixabay by sciencefreak
A hét közepén is izgalmas üzeneteket olvashatsz, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 25.

KOS (március 21-április 20)

Egy számodra igencsak kellemetlen dologra derül fény a hét közepén, ennek okán szíved szerint elbújnál a Világ elől, nem szeretnéd ugyanis, ha a körülötted élől ferde szemmel tekintenének rád emiatt. Nem érdemes azonban sokáig frusztrálnod magad, hiszen ha már kiderült, akkor nyugodtan vállald be, hogy ez is a te életed része, a múltat pedig megváltoztatni már úgysem tudod. Ne aggódj, mindenkinek vannak olyan titkai, negatív élményei, amelyeket legszívesebben örökre elfelejtene. Nem te vagy tehát az egyetlen ember a világon, akiről valami olyasmi derül ki, amire nem a legbüszkébb. Vigasztaljon a tudat, hogy minden csoda három napig tart, hamar el fogják tehát felejteni a dolgot, a rosszindulatú pletykákkal pedig nem érdemes foglalkoznod!

BIKA (április 21-május 20)

Kivételes hozzáállásodnak köszönhetően sikerül valamit elérned a hét közepén, amiről az első pillanatban egyáltalán nem hitted volna, hogy valaha megvalósíthatod. Most azonban kézzel fogható bizonyítékot kaptál arról, hogy nem érdemes kishitűnek lenned, merj bízni abban, hogy rendelkezel annyi tudással és tehetséggel, hogy nem okoz gondot egy nehezebb feladat megoldása sem. Hidd el, amennyiben elhatározol valamit, s a megfelelő időben a megfelelő módon teszed a dolgodat úgy, ahogyan azt a helyzet megkívánja, abban az esetben szinte teljesen biztosan zsebelheted be a sikert!

IKREK (május 21-június 21)

Úgy érzed, a hét közepére kezd kicsúszni a kezedből az irányítás, lassan elveszíted a kontrollt az aktuálisan futó projekted felett, mely rendkívül bosszantó számodra. Amennyiben azonban veszel három mély levegőt és ki is fújod, abban az esetben képes leszel úrrá lenni az indulataidon és végiggondolod azt, hogy hol hibáztál. Ez a legegyszerűbb módja ugyanis annak, hogy megtaláld a hézagot és hogy legközelebb másként csinálnod ahhoz, hogy mindvégig te lehess az, aki a gyeplőt tartja. Nem érdemes emiatt sokáig idegeskedned, nézd inkább a dolog jó oldalát: ha nem te irányítasz, legalább nem neked kell viselned a felelősséget!

RÁK (június 22-július 22)

A hét közepén csupa érdekes tapasztalat szerezhetsz, amennyiben kellőképp nyitott szemmel jársz, ismeretlen útra tévedsz ugyanis, ami izgalmas kalandokat ígér. Először nem érzed magad túl nagy biztonságban, hiszen nem szereted a váratlan helyzeteket, jobban szeretsz inkább a saját határaidon belül maradni, ám most valahogyan mégis van kedved kipróbálni új dolgokat. Jól is teszed, ha nem rettensz vissza, mert a végén jó eséllyel lesz az okod az ünneplésre. Ékes bizonyítéka lehet ez az életnek, hogy érdemes időnként elhagyni azt a zónát, amelyben általában mozogsz!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Akad valaki a környezetedben, akinek minden megnyilvánulása kifejezetten bizarrnak tűnik a számodra, nem érted, mit és miért mond, s valahogy mindig roppant titokzatosnak tűnik, összességében viszont az látszik, hogy tulajdonképp fogalma sincs róla, mi is a dolga a világban. Általában elfogadó és toleráns vagy, vannak azonban olyan emberek, akikkel kapcsolatban az első pillanatban érzed, hogy jobb, ha távol tartod magad tőlük. Mivel ez a bizonyos személy nem áll közel hozzád, épp ezért nem is biztos, hogy nagyobb energiát kellene abba fektetned, hogy megértsd a viselkedését, inkább lépj tovább és olyanokra koncentrálj, akikre érdemes!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Lételemed a bizonyítási vágy, folyamatosan mások elismerése az, ami motivál, gyakorlatilag bármire képes vagy azért, hogy elégedettek legyenek veled. A hét közepén azonban valahogy csak nem akar jönni a visszaigazolás egy bizonyos feladat kapcsán, ez pedig igencsak elbizonytalanít, az is megfordul a fejedben, hogy bizonyosan nem jó nyomon jársz, épp ezért kellene hagynod az egészet és más utakat keresni. Amennyiben azonban kizárólag arra figyelsz, hogy a környezeted miként reagál, ha minden alkalommal támogatásra vársz, akkor bizony nem-igen fogsz tudni önmagad erejéből egyről a kettőre jutni. Bízz magadban és ne másokra alapozz!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A hét közepén végre célegyenesben vagy egy bizonyos feladat kapcsán, ami a legjobbkor jött, kezdted ugyanis már teljesen elveszíteni a lelkesedésedet. Most lesz szükséged egy utolsó nagy lendületre ahhoz, hogy végül valóban átszakíthatsd a célszalagot, semmiképpen ne hagyd tehát, hogy bármi kizökkentsen, hiszen pontosan tudod, hogy nincs már sok hátra. Régóta készültél arra, hogy megmutasd mindenkinek, mire is vagy képes, ezért feltétlenül tarts még ki néhány méter erejéig! Meg tudod csinálni, gyerünk!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Csapatjátékosként kell megállnod a helyed a hét közepén, ami abszolút testhezálló feladat számodra, hiszen elég a magas toleranciaküszöböd és alkalmazkodóképességed, ennek okán játszi könnyedséggel megy ez neked. Mindenkinek megvan a szituációban a saját szerepe, ezért te is csak a saját feladatodra koncentrálj és arra, hogy az, amit csinálsz, a lehető legtökéletesebb legyen. Jó kis csapat vagytok, amely téged nagy elégedettséggel tölt el, hisz végre van egy közösség, amelyben jól érzed magad!

NYILAS (november 23-december 21)

Egy szívedhez közelálló projekt lassan a végéhez közeledik, ennek okán eléggé lehangolt vagy, egyáltalán nincs ínyedre a változás gondolata. Sajnos be kell azonban látnod, semmi nem tart örökké, egyszer mindennek vége szakad, éppen ezért próbáld minden egyes percét kiélvezni, amíg van rá lehetőséged. Ne csüggedj, hiszen ha ez az ajtó bezárul, új kapuk nyílnak majd meg előtted, s rengeteg élmény és lehetőség vár rád. Fel a fejjel, ne ragadj bele semmibe, igyekezz úgy tekinteni azokra az ügyekre, amelyeket a válladon viszel, hogy ezek is csupán egy-egy cseppjei a tengernek. Keress új kihívást, hiszem megannyi kiaknázatlan lehetőség vár még rád!

BAK (december 22-január 20)

A hét közepén végre bőségesen megtérül az a sok-sok engergia, amelyet egy számodra fontos projektbe fektettél, ennek köszönhetően rendkívül büszke vagy magadra. Ezt ugyanis csak és kizárólag magadnak köszönheted, senki nem fogta a kezed, valamint senki nem tolt előre az úton. Élvezd tehát az elért siker minden percét, arasd le nyugodtan a babérokat, mert ezek most a te pillanataid. Ha megünnepelted az eredményt, akkor keress új inspirációt annak érdekében, hogy újabb és újabb sikereket könyvelhess el, miközben megannyi tapsztalatra teszel szert. Így dolgoznak a profik!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hét közepén végre elégedetten tekinthetsz azokra a folyamatokra, amelyeket korábban elkezdtél, mostmár szinte biztos lehetsz benne, hogy hamarosan sikerrel zárhatod le valamennyit. Mielőtt azonban előre innál a medve bőrére, érdemes visszaszállnod a földre és reálisan tekinteni minden egyes fázisra, hisz ha egyfajta illúzióba ringatod magad, akkor előbb-utóbb nagyot fogsz hasalni. Csak okosan és szerényen menj az úton, hisz ezzel lesz a legnagyobb esélyed arra, hogy a végén a sikert ünnepeld. Ne engedd ki az irányítást a kezedből, mert csakis így lesz lehetőséged arra, hogy learasd a babérokat!

HALAK (február 20-március 20)

Pontosan tudod, hogy a hét közepén jár le a határidő egy bizonyos projekt befejezésére, te azonban egyelőre elég messze vagy a célvonaltól. Annak érdekében tehát, hogy mihamarabb közelebb kerülh, eszeveszett kapkodásba kezdesz, hiszen folyamatosan ott kattog a fejedben a ketyegő óra. Mielőtt azonban a nagy kapálozásban olyasféle hibát követnél el, amely elrendeli az eredményt, előtte próbálj lehiggadni és olyan taktikát kidolgozni, amelynek segítségével kellő hatékonysággal tudsz működni. Megfelelő koncentrációval meg tudod csinálni, hinned kell csupán abban, hogy megvan benne az a tudás, talpraesettség és magabiztosság, amely egy ilyen projekt elvégzéséhez feltétlenül szükséges!