Napi horoszkóp május 13.: a Szüzek váratlan akadállyal szembesülnek, a Bakok nem mindennapi kalandra készülnek

Borítókép: Napi horoszkóp május 13.: a Szüzek váratlan akadállyal szembesülnek, a Bakok nem mindennapi kalandra készülnek Forrás: Pexels by Andrea Piacquadio
Péntek tizenharmadikán is érdemes elolvasnod, mit is tartogatnak számodra a csillagok!

NAPI HOROSZKÓP MÁJUS 13.

KOS (március 21-április 20)

Úgy érzed, hogy olyasfajta dolgokkal kell most megbirkóznod, amelyek jócskán meghaladják a képességeidet. Ha azonban alaposabban elmerülsz a részletekben, lehetséges, hogy csupán te magad dramatizálod túl a helyzetet, hisz korántsem biztos, hogy nem fogod tudni teljesíteni a küldetésed. Ne rettenj meg az a első pillanatban a magasságtól, egyszerűen állj oda és összeszedetten, koncentráltan indulj felfelé. Most itt a lehetőség arra, hogy a környezeted előtt is bizonyíthasd rátermettséged és azt, hogy alkalmas vagy a feladatra! Hajrá!

BIKA (április 21-május 20)

Valami, amit nagyon élveztél és szerettél csinálni, lassan véget érni látszik. Emiatt kissé lehangolt vagy, abszolút nincs ugyanis ínyedre a váltás, a jelenlegi helyzetet megszoktad, szeretted, sajnos azonban be kell látnod, hogy bizony semmi nem tart örökké, egyszer mindennek vége szakad. Épp ezért csüggedés helyett próbáld minden egyes percét kiélvezni, amíg van rá módod, illetve gondolkodj kicsit pozitívabban, hisz ha ez az ajtó bezárul, lesznek új kapuk, amelyek rengeteg élményt és lehetőséget rejtenek magukban. Fel a fejjel és indulj a kalandok felé!

IKREK (május 21-június 21)

A hét utolsó munkanapján számodra fontos emberek kerülnek konfliktusba egymással, amelyet igen nehezen nézel végig, külső szemlélőként. Épp ezért úgy érzed, mindenképp be kell avatkoznod, mert egyszerűen annyira frusztrál, hogy miközben olyan sokat jelentenek számodra, a szemed előtt vesznek össze. Légy azonban óvatos, csak olyasmit mondj, vagy cselekedj, amivel egyrészt nem foglalsz állást egyikük oldalán sem, másrészt pedig téged sem sodor kellemetlen helyzetbe. Ne tégy olyasmit, amiben te magad sem vagy biztos, csupán csak egy kósza próbálkozás a részedről, „hátha bejön” alapon, lehet, hogy többet segítesz, ha hagyod, hogy rendezzék maguktól a szituációt!

RÁK (június 22-július 22)

Úgy tűnik, egy bizonyos szituációban egyedül maradtál a véleményeddel, olyan környezet vesz körül, ahol az emberek szöges ellentétét gondolják annak, amit te gondolsz. Általában nem vagy az a kifejezetten szégyenlős típus, bátran fel mered vállalni az álláspontod és ki is állsz érte, ha a helyzet úgy hozza, hogy érdemes is. Mivel azonban jelen esetben azt érzed, hogy a mondanivalód nem hogy süket fülekre talál, de még támadások is érhetnek, jobb, ha a saját nyugalmad és lelki békéd érdekében inkább hátat fordítasz és csendesen elballagsz. Ki akarna mezítláb, az égő parázson futkározni?!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Nem az elképzeléseid szerint alakul a helyzet, ám még mindig nem késő visszafordulni és más irányt venni. Szerencsére időben vetted észre, hogy feleslegesen mész, gyakorlatilag zsákutca lesz a vége. Mivel azonban az időd nem végtelen, épp ezért viszonylag gyorsan igyekezz végiggondolni, hol hibáztál és merre kell indulnod ahhoz, hogy végül gond nélkül elérd az úti célod. Bizonyosan tudni fogod, mit kell majd ezután másképp csinálnod, mindenből le tudod ugyanis vonni a megfelelő konzekvenciát. Ne add fel, csak menj tovább az utadon, melynek végén nagyon elégedett leszel!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hét utolsó munkanapján váratlan akadály kerül az utadba, melyet sehogy sem kerülhetsz ki, bármennyire és hátrálsz meg tőle. Épp azért, hogy mihamarabb legyőzhesd, érdemes tehát a félelmeid és frusztrációid levetkőzni, bátran a sarkadra állni és szembenézni vele. Ha jobban megnézed, lehetséges, hogy nem is a megugorhatatlan kategóriáról van szó, érdemes tehát egy esélyt adnod magadnak arra, hogy egy pillanatra elhidd, igenis megvan benned az a tudás és tapasztalat, amely ahhoz szükséges, hogy végül büszkén állhass ki és elmondhasd magadról, hogy rajtad bizony egyáltalán nem múlt a győzelem! Hajrá!

A cikk folytatásáért kattints ide!