Napi horoszkóp december 6.: az Ikrek furcsa helyzetbe kerülnek, a Szüzeknek különleges élményben lehet részük

Borítókép: Napi horoszkóp december 6.: az Ikrek furcsa helyzetbe kerülnek, a Szüzeknek különleges élményben lehet részük Forrás: Pixabay by 35393
A csillagok Mikulás napjára is tartogatnak bőséggel izgalmas üzeneteket, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 6.

KOS (március 21-április 20)

Méltán lehetsz büszke magadra a hét közepén, a munkád ugyanis beérni látszik, melyről nem olyan régen még azt gondoltad, hogy csupán elvesztegetett idő és energia. Ma azonban váratlanul olyan kiskapu nyílik meg előtted, amely lehetővé teszi, hogy úgy fejezd be az egészet, hogy abban ne legyen semmiféle kifogásolnivaló, az eredmény pedig olyan legyen, amelyet az elején megálmodtál. Ez egy újabb bizonyosság, mely szerint érdemes kitartóan dolgozni, beleadni apait-anyait a kitűzött célok elérésébe, hisz most ékes bizonyítékot kaptál arra, hogy kemény munka zamatos gyümölcsöt terem. Ennél jobban nem is alakulhatna a heted, nem igaz?

BIKA (április 21-május 20)

A hét közepén nem igazán érted, hogy mi történik körülötted, hisz eddig egy viszonylag normális mederben zajlottak a folyamatban lévő ügyeid, ma azonban egycsapásra megváltozik minden és ez kétségbe ejt. Nem vagy ugyanis hozzászokva ahhoz, hogy ilyen hirtelen jött változásokhoz igazodj, nem is szereted az ilyesfajta ingoványos talajt. Semmi baj, ne kezdj el kétségbeesésedben körbe szaladgálni, mint egy mérgezett egér, szedd össze magad, hisz az még senkinek nem segített, ha kapálózással szeretett volna partot érni. Végy három mély levegőt és józan ésszel, logikusan gondolkodva igyekezz kezelni a helyzetet!

IKREK (május 21-június 21)

Kissé furcsa helyzetbe kerülsz a hét közepén, hisz valaki alaposan visszaél az általad rábízott titkokkal, amit persze nem ő vall be neked, hanem mástól kell megtudnod. Borzasztóan csalódott vagy, teljesen érthető módon szíved szerint szóba sem állnál többé az illetővel. Mindenképp tudasd vele, hogy pontodan tudod, mit tett a hátad mögött, egyúttal ne titkold azt sem, hogy mit érzel pontosan, hiszen úgy érzed, hogy innentől kezdve a barátság szó a ti esetetekben pirossal aláhúzandó. Ne aggódj, szerencsére nem mindenki ilyen, akadnak a Világban bőséggel olyan emberek, akik rászolgálnak a barátságodra és a bizalmadra!

RÁK (június 22-július 22)

Kellemes meglepetés ér a hét közepén, a nagy bizonytalanságok közepette ugyanis valaki olyasféle gesztussal kedveskedik neked, amely bizony nagy lendületet ad a továbblépéshez. Értékeld azt, hogy gondolt rád az illető, soha jobbkor nem jöhetett volna, hisz épp kezdtél már kissé hitevesztetté válni. Igen, vannak akadályok az életedben, vannak olyan helyzetek, amikből nehezen látod a kiutat, ám ilyenkor küld az Univerzum olyan jeleket, amelyek rávilágítanak arra, hogy bizony érdemes kitartanod, érdemes értékelned azt, amid van. Hidd el, könnyen lehet, hogy mások sokkal nehezebb szituációban vannak, légy tehát hálás a kapott gesztusokért és értékeld azt, amid van!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Akad valaki a környezetedben, aki a hét közepén a te támogatásodat kéri egy bizonyos ügyben, amely igen-igen megosztó hatással bír a környezetetekben. Te ugyan szívesen segítenél, ám ez az a tényező, amely téged is elbizonytalanít, ennek okán egyáltalán nem vagy meggyőződve arról, hogy pont neked kell odaállnod, szembe menve a körülöttetek élőkkel. Mielőtt tehát igent mondanál, igyekezz alaposan átrágni az ügyet és kizárólag akkor vállalj fel ilyesfajta felelősséget, ha abszolút meg vagy győződve arról, hogy a jövőben kifizetődő az együttműködésetek, ellenkező esetben inkább engedd el a dolgot!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Alig vártad a mai napot, olyan programon vehetsz részt ugyanis, ami kikapcsol, feltölt és élményeket nyújt számodra. Egész nap ekörül forognak a gondolataid, nagyon nehezen koncentrálsz a kötelezettségeidre, borzasztóan várod, hogy kiszakadj a mókuskerékből és egy kicsit elvonatkoztass a megoldandó feladatoktól. Ne feledd azonban, nincs még mindennek pont a végén, igyekezz tehát úgy lezárni a folyamatban lévő ügyeidet, hogy ne köszönjenek vissza a kédőbbiekben. Csak mindent a maga idejében, így első a kötelezettség!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A pénzügyi helyzeted a hét közepén végre javulásnak indul, az ugyanis, amibe nem olyan régen befektettél, végre hasznot hoz és nem csupán anyagi ráfordítással jár. Vigyázz azonban, az ugyanis, hogy most jövedelmez valami, még korántsem jelent olyan egzisztenciális stabilitást, amely lehetővé teszi, hogy egyszerűen szórd a pénzed! Élj tudatosan, ne költs el minden beérkező összeget, hisz az, hogy ma még gördülékenyen megy a szekér, korántsem jelenti azt, hogy holnap nem fog megrekedni egy-egy sárosabb úton! Közeleg a karácsony, fordítsd tehát az anyagi javakat arra, hogy bizonyos keretek között másoknak örömet szerezz!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A hét közepére kezdi a szervezeted jelezni, hogy az utóbbi időben kissé túlhajtottad magad, itt az ideje tehát lassítanod. Vedd komolyan a jelzéseket és mindenképp szakíts időt a pihenésre és a testi-lelki feltöltődésre. Fontosak a sikerek, motiválnak az eredmények, ám a nagy rohanásban könnyen összegabalyodhatnak a lábaid, melynek oka nem más, mint a kimerültség. Hidd el, mindenkinek jót tesz egy kis kikapcsolódás, attól még nem fog semmi dugába dőlni körülötted, hogy szánsz egy kis minőségi időt önmagadra!

NYILAS (november 23-december 21)

Igazi maximalista vagy, litereket izzadsz a tökéletes eredményért, túláradó céltudatossággal állsz hozzá a legkisebb kihíváshoz is. Ez az életfilozófia rendkívülien elismerésre méltó, ügyelj azonban arra, hogy ne helyezd mások előtt ilyen magasra a lécet, hisz nem mindenki van felkészülve arra, hogy ilyenformán fusson neki az elé gördülő akadályoknak. Engedd meg magadnak is a tévedés lehetőségét, ne akarj mindig vágtázva haladni, hisz előbb vagy utóbb a végkimerülés határára fogsz kerülni. Hidd el, a népszerűségednek is jót tesz majd, ha nem egy katonai kiképzésként fogod fel az életedet!

BAK (december 22-január 20)

A hét közepén valaki olyasféle ajánlattal keres meg, amely helyenként szabályszegéssel járna ugyan, de nagy sikereket tartogat számodra. Mivel alapvetően nem vagy egy bajkereső típus, jobban szeretsz tisztességes keretek között maradni, épp ezért gondold át, hogy érdemes-e kockára tenned a rólad alkotott pozitív megítélést vagy inkább ilyenformán hívod fel magadra a figyelmet. Kétségtelenül jól esik néha az embernek az adrenalin löket, ám tudnod kell észrevenni azokat a helyzeteket is, amelyek rád nézve a veszélyes kategóriába tartoznak!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Egy bizonyos projektről, amelynek sikerét reméled, a hét közepén kiderül, hogy a vártnál jóval nagyobb áldozatokat követel, ez azonban rendkívüli módon elkeserít. Eddig sem volt benned kevés a bizonytalanság, mostanra azonban fogalmad sincs, hogy merre érdemes menned ahhoz, hogy a legkisebb buktatóval elérd a kitűzött célodat. Mielőtt tehát nekiindulnál az új útvonalnak, mérlegeld, hogy érdemes-e ezeket a megszokottnál jóval nagyobb áldozatokat meghozni, avagy inkább más természetű kihívásokat keresel. A döntésednél mindenképp ügyelj azonban arra, hogy ne a félelmeid legyen mérvadóak!

HALAK (február 20-március 20)

Szerencsés embernek mondhatod magad, hisz olyan, csupa pozitív gondolkodással bíró személyek vesznek körül, akikkel érdemes minőségi időt eltöltened, hisz rengeteget tanulhatsz tőlük, rávilágíthatnak olyasfajta részletekre, amelyekről eddig fogalmad sem volt, te pedig rendkívül hálás vagy érte. Ügyelj azonban arra, hogy ne mindig te legyél az, akinek a tudásszomját oltják, inkább adj te is magadból, a tapasztalataidból, hátha épp valakinek a közvetlen környezetedben erre van szüksége. Beszélgessetek, készüljetek együtt a közelgő ünnepekre, tartsatok egy Mikulás partit, süssetek mézeskalácsot, egyszóval kapcsolódjatok ki együtt, hisz ilyenformán épül a közöttetek lévő híd is!