JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

Borítókép: Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük Forrás: Pixabay by nymixArt
A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 19.

KOS (március 21-április 20)

Méltán lehetsz büszke magadra a hét utolsó munkanapján, hisz gy bizonyos projekt kapcsán páratlan sikert érhetsz el. Az eredményen kívül az elismerő tekintetek lesznek azok, amelyek ma méginkább kidüllesztik a mellkasod, hisz valóban te dolgoztál meg azért, hogy most learasd a babérokat. Ez egy újabb bizonyosság, mely szerint érdemes keményen dolgozni, beleadni apait-anyait a kitűzött célok elérésébe, hisz a mai nap ékes bizonyítéka annak a pozitív visszaigazolásnak, amely cserébe boldoggá tehet. Ennél jobban nem is kezdődhetne a hétvége, nem igaz?

BIKA (április 21-május 20)

Nem nagyon érted, mi történik körülötted a hét utolsó munkanapján, hisz eddig egy viszonylag normális mederben zajlottak az események, ma azonban egycsapásra megváltozik minden és ez kétségbe ejt. Nem vagy ugyanis hozzászokva ahhoz, hogy ilyen hirtelen jött változásokhoz igazodj, nem is szereted az ilyesfajta ingoványos talajt. Semmi baj, ne kezdj el eszeveszetten körbe szaladgálni, mint egy mérgezett egér, szedd össze magad, hisz az még senkinek nem segített, ha a kapálózást választotta volna taktikaként. Végy inkább három mély levegőt és józan ésszel, logikusan gondolkodva igyekezz kezelni a helyzetet!

IKREK (május 21-június 21)

Kissé furcsa helyzetbe kerülsz a hét utolsó munkanapján, hisz valaki, akiben eddig teljes mértékben megbíztál, most alaposan visszaél az általad rábízott titkokkal, amit persze nem ő vall be neked, hanem mástól kell megtudnod. Első pillanatban teljesen sokként ér az, hogy valaki vette a bátorságot és jogot formált az ilyesfajta visszaélésre, majd egyszeriben iszonyúan csalódottnak érzed magad. Mindenképp tisztázd tehát a helyzetet az illetővel, kérdezz rá, miként fordulhatott elő az, hogy kikotyogta másnak a titkaidat, ne rejtsd véka alá a csalódottságodat sem és joggal várd a magyarázatot. Innentől kezdve a barátság szó a ti esetetekben pirossal aláhúzandó...

RÁK (június 22-július 22)

Kellemes meglepetés ér a hét utolsó munkanapján, a nagy bizonytalanságok közepette ugyanis valaki olyasvalamivel kedveskedik neked, amely bizony nagy lendületet ad a továbblépéshez. Értékeld azt, hogy gondolt rád az illető, soha jobbkor nem jöhetett volna, hisz épp kezdtél már kissé hitevesztetté válni. Igen, vannak akadályok az életedben -mint ahogy mindenki másnak is-, vannak olyan helyzetek, amikből nehezen látod a kiutat, ám ilyenkor küld az Univerzum olyan jeleket, amelyek rávilágítanak arra, hogy bizony érdemes kitartanod, érdemes értékelned azt, amid van, hidd el, könnyen lehet, hogy mások sokkal nehezebb szituációban vannak. Légy tehát hálás a kapott gesztusokért és értékeld azt, amid van!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Akad valaki a környezetedben, aki a hét utolsó munkanapján a támogatásodat kéri egy bizonyos ügyben, amely igen-igen megosztó hatással bír a környezetetekben. Ez az a tényező, amely téged is elbizonytalanít, egyáltalán nem vagy ugyanis meggyőződve arról, hogy pont neked kell odaállnod, szembemenve a körülöttetek élőkkel. Mielőtt tehát igent mondanál, igyekezz alaposan átrágni az ügyet és kizárólag akkor vállalj fel ilyesfajta lehetőséget, ha abszolút meg vagy győződve arról, hogy a jövőben kifizetődő az együttműködésetek, ellenkező esetben engedd el a dolgot!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Egy bizonyos projekt, amelynek sikeréhez nagy reményeket fűzöl, az általad vártnál nagyobb áldozatokat követel annál, mint amit te szíved szerint belefektetnél. Sok a bizonytalanság benned, hisz nem tudhatod előre, hogy a ráfordított energia a későbbiekben hoz-e majd annyi hasznot, amennyit remélsz, illetve egyenes arányban lesz-e a befektetett munka az eredménnyel. Mielőtt tehát nekiindulnál a dolognak, mérlegeld, hogy érdemes-e belevágni és a megszokottnál nagyobb áldozatokat hozni, avagy inkább más természetű kihívásokat keresel. A döntésednél mindenképp ügyelj azonban arra, hogy ne a lustaságod legyen mérvadó!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A pénzügyi helyzeted végre javulásnak indul, az ugyanis, amibe nem olyqn régen befektettél, végre hasznot hoz, nem csupán anyagi ráfordítással jár. Vigyázz azonban, az, hogy most jövedelmez valami, még korántsem jelent olyan egzisztenciális stabilitást, amely lehetővé teszi, hogy egyszerűen szórd a pénzed. Élj tudatosan, ne költs el minden beérkező összeget, hisz az, hogy ma még gördülékenyen megy a szekér, korántsem jelenti azt, hogy holnap nem fog megrekedni egy-egy sárosabb úton. Csak okosan gondolkodva kezeld az üzleti ügyeidet!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Szerencsés embernek mondhatod magad, hisz olyan, csupa pozitív gondolkodással bíró személyek vesznek körül, akikkel érdemes minőségi időt eltöltened, hisz rengeteget tanulhatsz tőlük, rávilágíthatnak olyasfajta részletekre, amelyekről eddig fogalmad sem volt, te pedig rendkívül hálás vagy érte. Ügyelj azonban arra, hogy ne mindig te legyél az, akinek a tudásszomját oltják, inkább adj te is magadból, a tapasztalataidból, hátha épp valakinek a közvetlen környezetedben erre van szüksége. Beszélgessetek, egyetek jókat, kapcsolódjatok ki együtt, hisz ilyenformán épül a közöttetek lévő híd is!

NYILAS (november 23-december 21)

Alig vártad a hét utolsó munkanapját, amelynek végén végre mindent nyugodt lelkiismerettel ejthetsz ki mindent a kezedből és adhatod át magad a pihenésnek. Viszonylag stresszes napokon vagy túl, jót fog tehát tenni egy kis kikapcsolódás. Ne feledd azonban, nincs még mindennek pont a végén, igyekezz tehát úgy lezárni a folyamatban lévő ügyeidet, hogy ne köszönjenek vissza elvégzendő feladatként a hétvége folyamán! Csak mindent a maga idejében!

BAK (december 22-január 20)

A hét utolsó munkanapján valaki csábító ajánlattal keres meg, amely azonban helyenként szabályszegéssel járna. Mivel alapvetően nem vagy egy bajkereső típus, jobban szeretsz a határvonalaidon belül ellavírzoni, épp ezért gondold át, hogy érdemes-e kockára tenned a rólad alkotott pozitív megítélést vagy mernél kockáztatni és ilyenformán felhívni magadra a figyelmet. Kétségtelenül jól esik néha az embernek az adrenalin löket, ám tudnod kell észrevenni azokat a helyzeteket is, amelyek rád nézve a veszélyes kategóriába tartoznak!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A szervezeted kezdi jelezni a hét utolsó munkanapjára, hogy az elmúlt napokban kissé talán túlhajtottad magad, most pedig ideje lassítanod. Vedd komolyan a jelzéseket és mindenképp szakíts időt a pihenésre és a testi-lelki feltöltődésre. Fontosak a sikerek persze, motiválnak az eredmények, ám a nagy rohanásban könnyen összegabalyodhatnak a lábaid, melynek oka nem más, mint a kimerültség. Hidd el, mindenkinek jót tesz egy kis kikapcsolódás, attól még nem fog semmi dugába dőlni körülötted, hogy szánsz egy kis minőségi időt önmagadra!

HALAK (február 20-március 20)

Igazi maximalista vagy, litereket izzadsz a tökéletes eredményért, egyszerűen túláradó céltudatossággal állsz hozzá a legkisebb kihíváshoz is. Ez az életfilozófia rendkívülien elismerésre méltó, ügyelj azonban arra, hogy ne helyezd mások előtt ilyen magasra a lécet, hisz nem mindenki van felkészülve arra, hogy ilyenformán fusson neki az elé gördülő akadályoknak. Engedd meg magadnak is a tévedés lehetőségét, ne akarj mindig vágtázva haladni, hisz előbb vagy utóbb a végkimerülés határára fogsz kerülni. Hidd el, a népszerűségednek is jót tesz majd, ha nem egy katonai kiképzésként fogod fel az életet!