JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma
most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

Borítókép: Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk Forrás: Pixabay by sciencefreak
A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 18.

KOS (március 21-április 20)

A hét második felében egész nyugodtan add át magad olyan programoknak, amelyek feltöltenek, hagyd, hogy ezúttal mások vegyék át az irányítást, te pedig egyszerűen csak engedj a csábításnak. Nem sokszor adódik alkalmad arra, hogy mindenféle felelősség nélkül, hátradőlve élvezd az életet, amíg mások dolgoznak, épp ezért használd ki a mai napnak minden pillanatot/. Légy nyitott mindenre, hisz olyan dolgokban próbálhatod ki magad, amelyekre máskor nem biztos, hogy alkalmad adódik. Az élet tele van élményekkel és új kalandokkal, melyek most csakis rád várnak!

BIKA (április 21-május 20)

A hét második felében egy hozzád eléggé közel álló ember keres fel a problémájával, remélve, hogy te leszel az, aki majd utat mutat neki az ügyben. Mielőtt azonban állást foglalnál, esetleg felelőtlen ígéreteket tennél, előtte érdemes végigzongoráznod, hogy az általad kimondott szavaknak milyen súlya lehet mind az illetőre, mint pedig rád nézve. Csak abban az esetben vállalj tehát bármit is, ha tisztában vagy a dolog kockázatával és pontosan tudod, hogy mit csinálsz. Ellenkező esetben a nagy jótékonykodással bajba kerülhetsz te is és az a személy is, aki a segítséget tőled remélte!

IKREK (május 21-június 21)

Nagyszabasú terveid vannak, amelyekbe nem lehet csak úgy gondolkodás és előzetesen kidolgozott terv nélkül beleugrani, ezért a hét második felét használd fel arra, hogy a külvilágot annak befolyásoló tényezőivel együtt kizárd és a legapróbb részletekig mindent végiggondolj. Ugyan teljesen nem tudsz a meglévő feladataidra koncentrálni, ennek ellenére pontosan tudod, hogy ezt az áldozatot most meg kell hoznod annak érdekében, hogy végül elérd azt, amire mindig is vágytál. Hidd el, amikor mások még keményen dolgoznak, te már nyugodtan, hátradőlve figyelheted majd őket!

RÁK (június 22-július 22)

A hét második felére annyi feladatot végeztél már el sikerrel, hogy tulajdonképp nem is vágysz nagy kihívásokra, egyszerűen csak jól esik mindent a megfelelő tempóban csinálni, majd este átadni magad a pihenésnek. Nem zavar az sem, ha bárki emiatt ferde szemmel néz rád, hisz az illető nyilvánvalóan nem tudja, hogy mi mindennek tettél már pontot a végére, neked pedig nem kell külön beszámolnod senkit, hiszen elszámolnivalóval csakis magadnak és esetlen a felettesednek tartozol. Összpontosíts inkább a számodra értékes emberekre, ne olyan személyeknek magyarázkodj, akik alapesetben köszönni is csupán az orruk alatt mormolva szoktak!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Akad valaki a környezetedben, akinek nem vagy épp túl szimpatikus, épp ezért mindent megtesz annak érdekében, hogy hátráltasson vagy ártson neked. Mivel azonban téged ennél sokkal keményebb fából faragtak, épp ezért mielőbb hozd az illető tudtára, hogy pontosan tisztában vagy vele, mire megy ki a kisded játéka és a végsőkig ellenállsz majd, bármivel is próbál ártani neked. Ne hagyd magad, te sokkal-sokkal erősebb vagy az efféle kisstílű embereknél. Állj ki magadért annak érdekében, hogy ne te kerülj nehéz helyzetbe csak azért, mert valaki nem kedvel!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Akad valaki a környezetedben, aki folyamatosan felülírja a döntéseidet minden témában, nem tart ugyanis elég kompetensnek abban, hogy önállóan végezd a feladataidat. Mivel kezd az agyadra menni az illető, épp ezért a hét második felében jutsz el arra a pontra, amikor ki kell tenned a STOP táblát a saját nyugalmad érdekében. Gyorsan és határozottan hozd tehát a tudtára, hogy abszolút hidegen hagy a mondanivalója, te ugyanis a saját utadat járod mindenféle külső segítség nélkül, nincs szükséged az effajta kioktatásra. Ha elbotlasz, az is a te bajod lesz és nem az övé!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Mivel borzasztóan fárasztó, zsúfolt életet élsz jó ideje, épp ezért kezded fizikailag is érezni azt, hogy kevésbé bírod a terhelést úgy, mint annak előtte. Mivel előbb-utóbb teljesen le fog merülni az akkumulátorod, s ez talán az egészségedet is veszélybe sodorhatja majd, itt az ideje annak, hogy a sok tennivaló helyett saját magadat helyezd előtérbe. Ezért érdemes egy kicsit szabadságra menned, amennyiben tehát van lehetőséged, szánd ezt a napot a teljes kikapcsolódásra, minden kötelezettséget félretéve foglalkozz azokkal a dolgokkal, amelyek a lelki és testi épülésed szolgálják, és amelyek csak a te érdekedben és akaratodból történnek. Hidd el, sokkal hatékonyabban fog menni minden, ha lehetőséget adsz magadnak egy kis feltöltődésre!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A hét második fele a nosztalgiáé, rég nem látott ismerős keres ugyanis fel, akivel jó ideje nem volt alkalmad találkozni, ám most annál nagyobb melegség önti el a szíved az illető láttán. Töltsetek egy kis időt együtt, igyekezzetek minden eddig elmaradt beszélgetést pótolni és egy napra felejtsétek el a gondjaitokat. Határozottan jót fog tenni neked az, hogy kikapcsolsz, s félreteszel mindent, ami nyomaszt. Kifejezetten bearanyozza a napodat az illető felbukkanása, bizonyára gyakrabban kellene találkoznotok, ha ilyen jó hatással van rád!

NYILAS (november 23-december 21)

Az esetek döntő többségében abszolút szabálykövető vagy, aki nem szereti a saját hátárait sem átlépni, legyen szó bármiről. Noha ezúttal sem kívánsz különösebben renitenskedni, a helyzet ma mégis úgy hozza, hogy nem feltétlenül tudsz az általad szabott keretek között maradni. Nyugtasd meg a lelkiismeretedet azzal, hogy egy nemes cél érdekében rúgod fel a szabályokat, de arra mindenképp ügyelj, hogy erkölcsileg elfogadható keretek között maradj és ne árts másoknak. Ne aggódj, nem minden nap történik ilyesmi, holnaptól majd ismét visszabújhatsz a jó zsaru szerepébe!

BAK (december 22-január 20)

Túlságosan le vagy ragadva a múltban, folyamatosan abból táplálkozol, ami már elzárult és a jelenednek abszolút nem része. Ennek okán nehezen engedsz el bizonyos helyzeteket is, mely megakadályoz abban, hogy haladj a korral. Nem érdemes azonban folyamatosan visszafelé nézni, akkor ugyanis szinte képtelen leszel meglátni a szembejövő lehetőségeket. A múltat zárd le, élj a jelenben, a jövő pedig számos új dolgot hozhat, amely nem jelent mást, mint új élményeket és tapasztalatokat.Légy nyitottabb annak érdekében, hogy mindig megújulhass és valami maradandót alkothass, hidd el, sokkal jobban megéri, semmint a múltban bandukolni!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Apró hibát vétesz egy bizonyos ügyben a hét második felében, emiatt elég frusztrált vagy, hisz nincs időt mindenféle csorbákat köszörülgetni folyamatosan. Semmi gond, nem a Világ megváltásába került porszem, épp ezért nem is érdemes sokáig a helyzetbe ragadnod, jobban jársz, ha inkább megoldás centrikusan tekintesz a kialakult szituációra és keresel egy olyan megoldókulcsot, amellyel egyszer, s mindenkorra pontot tehetsz a dolog végére. Ha arra koncentrálsz, hogy a helyzeten mérgelődj és megmakacsolod magad, ez esetben számolnod kell azzal, hogy nem fogsz tudni soha más feladatokat elkezdeni és annál lassabbá válik a tempód! Fogadd el, hogy te sem vagy tévedhetetlen!

HALAK (február 20-március 20)

Nem igazán vagy hozzászokva ahhoz, hogy mások irányítsanak, de időnként akármennyire is igyekszel, nem tudod befolyásolni az eseményeket, a hét második felében pedig olyasfajta szituációba keveredsz, amelyben te is a gépezet része vagy és az olajozott működés érdekében alkalmazkodnod kell a környezetedhez. Emiatt eleinte kissé frusztráltnak érzed magad, ám ha jobban belegondolsz, kifejezetten jól jön az, hogy a felelősség nem téged terhel, hanem egyszerűen csak mindenféle nyomás nélkül sodródhatsz az árral. Ne akard mindenáron magadhoz ragadni az irányítást, próbáld ki, milyen a másik oldalon állni!