Napi horoszkóp április 11.: a Bikák kellemetlen helyzetbe sodródhatnak, a Bakok kimozdulhatnak a komfortzónájukból

Borítókép: Napi horoszkóp április 11.: a Bikák kellemetlen helyzetbe sodródhatnak, a Bakok kimozdulhatnak a komfortzónájukból
A hét első napjára is izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 11.

KOS (március 21.-április 20.)

Ugyan a mai napot arra szántad volna, hogy munka után egy kicsit magaddal foglalkozz, kezdesz ugyanis borzasztóan kimerülni a folyamatos hajtástól, úgy érzed, szükséged van egy kis pihenésre. Mintha a barátaid azonban pont a megfelelő pillanatban éreztek volna rá a tervedre, olyan esti programmal kecsegtetnek, amelye a igen-igen csábító, szinte biztosan izgalmasabb az otthoni láblógatós kikapcsolódásnál. Mivel pihenni holnap este is tudsz, ezért érdemes beadnod a derekad, hisz egy közös csapatépítő est legalább tud annyira pihentető lenni, mint a kanapén ejtőzni. Ne maradj ki az élményekből, csak mert passzív pihenést terveztél!

BIKA (április 21.-május 20.)

Egy véletlen elszólásod kellemetlen helyzetbe sodorhat a hét első napján, emiatt mások számon kérhetnek, te pedig magyarázhatod a bizonyítványodat. Ez a lecke is kiváló tanulság volt arra, hogy mindig oda kell figyelned, milyen társaságban és mit mondasz, hogy felesleges fecsegésekbe nem érdemes belebonyolódnod, hisz ezek okozhatják a kellemetlenséget számodra. Ne rágódj azonban rajta sokáig, hisz nem megbocsáthatatlan bűnt követtél el, amennyiben szükséges, kérj elnézést, de semmiképp ne kezdj felesleges magyarázkodásokba, hisz ezek azok, amelyek még beljebb sodornak a szituációban!

IKREK (május 21.-június 21.)

Fontos számodra a lelki harmónia, épp ezért mindig arra törekszel, hogy elérd azt az állapotot, amelyben képes vagy befelé figyelni, legyen szó mosogatásról vagy egy viszonylag nyugodt körülmények között történő meditációról. A környezeted szinte megállás nélkül tekint rád kissé irigykedve, hisz fogalmuk sincs, honnan merítesz mindig annyi lelki erőt, hogy a nehezebb élethelyzetekkel is képes vagy megküzdeni és ez neked roppant jól esik. Ezt ugyanis azt jelenti, hogy valamit nagyon jól csinálsz. Hogy nem kürtölöd hangos zokogással világgá, ha valami nem a terveid szerint alakul, illetve az sem jelent gondot, hogy megoldás centrikusan gondolkodj a folyamatos kétségbeesés helyett. Igazán követendő példa lehetsz mások számára!

RÁK (június 22.-július 22.)

A környezeted abszolút nem ért egyet veled egy vitás kérdésben, mégis elvárják tőled, hogy te legyél az, aki kiteszi a pontot a mondat végére. Mivel azonban félnek, hogy rossz döntést hozol, megpróbálják mindenáron megváltoztatni a véleményedet. Mielőtt tehát egyfajta mártírt csinálnának belőled, előtte tisztázd haladéktalanul a fennálló viszonyokat: amennyiben rád testálják a döntést, ne csodálkozzanak rajta, ha olyaféleképp foglalsz állást, hogy az nem mindenkinek nyeri majd el a tetszését. Ha ez belefér nekik, ám legyen, amennyiben nem tetszik a felállás, abban az esetben állj tovább, hisz neked nem kell csak azért hatalmas zsákokat cipelned, mert mások ezt várják tőled!

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.)

Akárhogy próbálsz spórolni, egyszerűen kifolyik a kezedből a pénz, emiatt pedig rendkívül bosszús vagy. Bármit teszel ugyanis, mindig csak azt veszed észre, hogy gyakorlatilag állandóan meg kell húznod a nadrágszíjat annak érdekében, hogy ne kelljen kölcsönkérned másoktól. Semmi baj, ne ostorozd magad, igyekezz ehelyett arra fókuszálni, hogy a lehető legnagyobb gondossággal oszd be a pénzed, csak akkor költs luxuscikkekre, ha valóban megteheted, állíts fel egy prioritási sorrendet, hogy mi az, amire a legfontosabb félretenned a pénzt. Hidd el, nem lehetetlen vállalkozás, csupán csak akaraterő kérdése. Menni fog!

SZŰZ (augusztus 24.-szeptember 23.)

Valaki a környezetedben ráérez arra, hogy te vagy az az ember, aki minden körülmények között segít másoknak, aki sosem nézi, mekkora áldozatot is kell hoznia azért, hogy valakit kihúzzon a kátyúból. Itt az ideje azonban annak, hogy véget vess a kihasználtságnak, te ugyanis nem azért születtél a Földre, hogy bárki valamiféle bábjaként bánjon veled, neked is van egy életed, te sem ajándékba kaptad az idődet és az energiádat. Légy határozott és nyugodtan mondj nemet, ha úgy érzed, valaki csupán azért legyeskedik körülötted, hogy kihasználjon! Ha ez másnak nem tetszik? Az legyen az illető baja!