JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

27 percen át volt halott: egy nő felfedte, mit látott a túlvilágon

Borítókép: 27 percen át volt halott: egy nő felfedte, mit látott a túlvilágon Forrás: Getty Images
Tina csodával határos módon épült fel szívinfarktusából, miután pedig magához tért a kómából, azonnal felfedte, mit látott a másik oldalon, miután meghalt.

Nincs ember a Földön, aki ne akarná tudni, mi történik velünk, miután meghalunk. Hogy mi vár minket a másik oldalon, találkozunk-e ismét az eltávozott szeretteinkkel, vagy esetleg reinkarnálódunk-e, és a lelkünk számára egy új élet veszi kezdetét. Nem csoda, hogy mindannyian kíváncsian olvassuk az olyan történeteket, mint ami most is következik. Egy nő ugyanis 27 percen át volt halott, majd miután ismét magához tért, felfedte, hogy mit látott a másik oldalon.

Ez még 2018 februárjában történt, amikor Arizonában egy Tina Hines nevű nő összeesett szívinfarktus miatt. Szerencsére nem volt egyedül, férje azonnal megkezdte az újraélesztést, míg a mentőre várt. Sikertelennek bizonyult a próbálkozása. A mentősök az autóban, úton a kórház felé a defibrillátor segítségével tudták csak ismét visszahozni az életjeleket. A nő szíve újra dobogni kezdett.

Az orvosok azonban nem kecsegtették jó hírekkel a családot: elmondták nekik, hogy amikor egy ember agya 5-10 percen át nem jut oxigénhez, sajnos minimális a túlélés esélye, Tina szíve pedig 27(!) perc után kezdett ismét dobogni, így az agya valószínűleg komolyan sérült. Mesterséges kómába helyezték, hogy a teste pihenni tudjon. Amikor másnap felkelt, a családja már ott volt az orvosokkal együtt, ő pedig azonnal kommunikálni próbált.

Egy tollat és egy könyvet adtak neki, ő pedig rögtön azt írta le, hogy It's real, amit magyarul leginkább úgy lehetne megfogalmazni, hogy

tényleg létezik.

A családtagok nem értették, mire akar kilyukadni, azt gondolták, a fájdalmairól beszél, esetleg a kórházról. Mígnem a lánya rákérdezett tőle, hogy a mennyországra gondol-e? Ő pedig bólintott, hogy igen.

Noha az orvosok azt mondták, hogy sosem fog tudni beszélni, Tina rendkívül gyorsan gyógyult. Olyannyira, hogy képes volt ismét kommunikálni, így később elmondta, hogy Jézust látta, aki csodálatos, sárga fényárban úszott. Hálásnak érzi magát azért, mert túlélte a szívinfarktust, és úgy érezte, ez azért történt meg, hogy az egész világgal megoszthassa, mit látott a halál után. Erről később Instagramon is posztolt.

Ezt olvastad már?