Unod a ruháidat? 5 tipp az azonnali megújulásra!

Borítókép: Unod a ruháidat? 5 tipp az azonnali megújulásra!
Instant gardrób update: íme 5 különböző lehetőség!

Minden nyári holmidat unod már, de nem engedheted meg magadnak, hogy lecseréld a ruhatáradat? Megértjük – mi is hasonló helyzetben vagyunk. Épp ezért megkérdeztük Balogh Vikit, az Éva divatszerkesztőjét, hogy hogyan vihetünk új színt a szettjeinkbe minimális befektetéssel. A szakértő tanácsai következnek:

1. Szerezz be egy statement nyakláncot!
Statement nyakláncnak hívja a szakma a mostanában divatos, nagyméretű, csilli-villi nyakdíszeket, amiket ma már gyakorlatilag bármivel lehet viselni. Egy ilyen darab bármelyik farmer-póló összeállításodat azonnal feldobja!

2. Szerezz be egy fehér nadrágot!
Kevés ruhadarabbal tudsz olyan látványos és szofisztikált megjelenést varázsolni, mint egy tökéletesen szabott fehér nadrággal. Gyakorlatilag teljesen mindegy, mit veszel fel hozzá – remekül fogsz festeni.

3. Szerezz be egy galléros topot!
El sem hinnéd, milyen hatásos tud lenni az apró, fehér gallér – még egy egyszerűbb felsőn is. Ha attól félsz, hogy túl szigorúvá teszi a megjelenésedet, válassz valamilyen bájos, kislányos mintát vagy színt, vagy végy egy különálló gallért, amit aztán bátran párosíthatsz bármivel!

4. Szerezz be egy izgalmas zakót...
...ami mindenhez passzol! Ne a megszokott szabásban vagy fekete színben gondolkodj, hanem válassz olyat, amiben van valami csavar – vagy a szabása extrém, vagy a mintája különleges! Ezt vedd rá a szokásos outfitjeidre – rájuk sem fogsz majd ismerni!5. Szerezz be egy nem mindennapi topot!
Légy bátor, és kísérletezz a mintákkal, szabásvonalakkal. Egyetlen hangsúlyosabb darab újra meghozhatja a kedvedet régi szoknyáidhoz, farmereidhez. Próbálj ki új boltokat, márkákat vagy próbálj levadászni valami egyedit a vintage-boltokban.