Sportcuccokban az utcára? Naná! Erre a 7 dologra figyelj:

Borítókép: Sportcuccokban az utcára? Naná! Erre a 7 dologra figyelj:
Napjaink egyik legnagyobb trendje a mackónadrág, a kapucnis pulcsi és a színes edzőcipő mint utcai viselet. Megmutatjuk, milyen kombinációk a legelőnyösebbek.

2014 egyik legpörgősebb trendje a sportswear, azaz a sportruházat megjelenése az utcai viseletben. Amit korábban csak otthon vagy az edzőteremben tudtunk volna elképzelni magunkon, abban most vidáman grasszálhatunk az utcán, sőt, ha a dresszkód másképp nem rendelkezik, az irodában is. Futócipő? Hát persze!Melegítőnaci? Jöhet! Hogy mégse tűnj túlságosan slamposnak, mutatunk néhány trükköt – ha ezeket is figyelembe veszed, végképp eltűnhetnek a gátlásaid a sportcuccok utcai viselete terén!

1. Sportmelltartó az utcai ruha alatt
Óvatos duhajok, kezdő sportruházat-viselők bátran próbáljanak ki egy színes sportmelltartót, amely nem csak szuperkényelmes, de nagy kiterjedésénél fogva nyugodtan ki is lóghat a ruházat alól. Persze egyesek már crop topként is alkalmazzák, de ezt nem muszáj kipróbálni.


Lorde egy koncerten.

2. Színes sportcipő

A legszürkébb késő őszi reggelt is simán fel lehet dobni egy élénk színekben pompázó sportcipővel, éspedig nem csak akkor, amikor edzeni indulsz... Bizony, a valódi sportcipőkre is értjük ezt, nem csupán a sportos fazonú kreálmányokra.

8 menő futócipő – kattints!

3. Mackónadrág + magas sarkú

Ez a kombó tavaly óta majdnem közhely, éppen ezért talán már a szomszéd néni sem fog összevont szemöldökkel rád nézni, ha a melegítőnadrágod laza esését egy szigorú magas sarkúval (akár bokacsizmával) ellenpontozod. Na jó, a szomszéd nénis részre még nem esküdnénk meg. (Apropó, ha a játszótérre készülsz, egy elegáns, például lakk rátétes félcipő is remekül kiegészíti a mackónadrágodat a magas sarkú helyett.)

--pagebreak--

4. Macinaci + zakó vagy blézer

Ha a laza tréningnadrághoz felveszel egy egyenes szabású, egyszerű zakót, akkor senkinek sem lesz kétsége afelől, hogy nem véletlenül felejtetted magadon az otthoni játszós ruhádat.

5. A mintákat keverd gátlástalanul, a sportágakkal más a helyzet

A mai divat eklektikusabb, mint valaha, de azért érdemes ügyelni arra, hogy legalább egy kicsit komolyan vegyenek: egy baseballsapka kosaras toppal lehet, hogy túlzás.

6. Smink, ékszerek:a kevesebb több

Sportruházatban különösen érdemes figyelni arra, hogy ne legyél közönséges. Szóval a több réteg vakolatot ezúttal kérjük mellőzni! Ami az ékszereket illeti, ezen a téren sem árt megállni két karkötőnél.

7. Ne lötyögjön rajtad túlságosan

Ha sportosban közlekedsz az utcán, nyilvánvalóan azt fejezed ki: sportkedvelő ember vagy. Ezért semmi okod mindenhol takargatni magad. Ha bő háremnadrágot veszel fel, ellensúlyozd egy szűkebb felsővel. Ha a síeléshez vett dzsekit kapod magadra (miért ne, elvégre meleg és szélhatlan), akkor alatta nyugodtan megmutadhatod a lábaid egy színes leggingben.

Fotók: Pinterest