Túl sok idő megy el reggel az öltözködéssel? Itt a megoldás

Borítókép: Túl sok idő megy el reggel az öltözködéssel? Itt a megoldás
Minden reggel egy órát gondolkozol, hogy mit vegyél fel? Előzd meg az otthoni pepecselést és vezess be néhányat az alábbi 6 praktikus öltözködési szokás közül.

Minden reggel egy órát töltesz a tükör előtt? Az utolsó pillanatban indulsz munkába, egy halom ruhát hagyva magad után a földön? Bátran állíthatjuk, hogy nem vagy egyedül. De azt sem félünk kijelenteni, hogy az öltözködéssel töltött rengeteg időt néhány percre csökkentheted az alábbi megelőző műveletekkel:

1. Összeillő outfitek egy vállfán


Fotó: Pinterest

Semmi ok nincs arra, hogy a gardróbodat ruhafajták szerint rendezd be. Simán átvariálhatod outfitek szerint is. Ha az egymáshoz passzoló blúzt és nadrágot egy vállfán tartod, megspórolod magadnak a reggeli toporgást.

2. Minden nap másik kézitáskát viszel magaddal?


Fotó: Pinterest

Ha szereted a táskáidat is az aznapi ruházatodhoz passzítani, akkor nélkülözhetetlen szerepe van egy tálkának vagy kosárnak vagy fogasnak az előszobában, ahol a kulcsod, pénztárcád tartod és minden mást, ami a táskádban szokott lenni.

3. A vasárnapi szoknyád jó lesz hétfőn is


Fotó: Europress

Ez a trükk azoknál válhat be, akik nem szeretik, ha a kollégák kétszer egymás után ugyanazt a ruhát látják rajtuk. :)

4. Néhány alapdarab mindig legyen kéznél


Fotó: Pinterest

Mi az a ruhafajta (a fehérneműn kívül persze), amit minden nap vagy majdnem minden nap felveszel? Blúz? Hosszú ujjú póló? Farmer? Tarts ebből többet is jól elérhető helyen, és minden mást ehhez igazíts.

5. Egyberuha rulez


Fotó: Éva magazin / Galgóczi-Németh Kristóf

Így nem kell gondolkozni, hogy milyen felső illik a szoknyához/nadrághoz. Hosszú perceket spórolhatsz meg egy egyberuhával!

6. A spéci kiegészítőnek a hozzá illő ruhán van a helye


Fotó: Pinterest

Nem feltétlenül csak akkor vagy „rendes", ha a nyakláncaidnak, fülbevalóidnak, sálaidnak külön-külön helye van. Ha egy zoknit csak bizonyos csizmával vehetsz fel; ha egy virágos kitűző csak a sötétkék blúzodon áll jól, akkor tartsd ezeket a kiegészítőket az adott ruhadarab vállfáján.