Magyar tervező a hollywoodi sztárok új kedvence

Borítókép: Magyar tervező a hollywoodi sztárok új kedvence
Az elmúlt napokban két híresség is Abodi Dóra kreációit választotta.

Szenzációs sikerszériája van magyar tervezőnknek, Abodi Dórának: a jelenleg egyik legsikeresebb nemzetközi énekesnő, Lady Gaga egy fotózáson viselte a dizájner egyik kreációját, egy filmpremieren pedig Jena Malone színésznő jelent meg Dora Abodi kreációban.


Forrás: doraabodi.com

Mindketten a tervező 2013-13-es őszi/téli kollekciójából választottak, amely ragyogó színű, saját tervezésű mintáival emelkedik ki a kollekciók közül, a bőr használata pedig egészen különlegessé és összetéveszthetetlenné teszi a kreációkat. A tervezőt Fellini, a Vatikán, az őskeresztény katakombák és rítusok inspirálták.

Abodi Dóra a sikerről úgy nyilatkozott testvérlapunknak, az InStyle-nak, hogy nyáron kereste meg egy sztárok menedzselésével foglalkozó szakember, aki látta az interneten a kollekcióját. "Azt írta, beleszeretett a brandbe és szeretne segíteni, mert lát benne fantáziát. Amikor Milánóba érkezett a divathétre, találkoztunk is és összebarátkoztunk. Mondta, hogy leteszteli a kollekciót és elküldi celebrity stylistoknak."


Forrás: gagafashionland.com

Az események a napokban kezdtek felpörögni, amikor is megjelent a Lady Gagát ábrázoló fotósorozat, amelynek egyik képén egy Dora Abodi fülbevalót visel a sztár. Jena Malone színésznő pedig az Éhezők viadala – Futótűz premierjére választotta Dóra egyik estélyi ruháját - az eseményről a legnépszerűbb nemzetközi weboldalak is megemlékeztek.

Hatalmas öröm azt látni, hogy végre a világ is felfigyel tehetséges magyar tervezőinkre. Reméljük, hogy ez még csak a kezdet.