Imádjuk Cameron Diaz '90-es évekbeli stílusát - amit még most is lekopizhatsz

Borítókép: Imádjuk Cameron Diaz '90-es évekbeli stílusát - amit még most is lekopizhatsz Forrás: gettyimages.com
A '90-es évek divatikonjainak listáján kiemelt helyet érdemel a szőke színésznő is. Visszafogott, mégis emlékezetes és szexi szetteket láthattunk tőle! Az instyle.hu összeállítása.

Cameron Diaz, 47 éves, és még ma is nagyon fiatalos, és annak ellenére, hogy nem élt a szépészeti beavatkozások fiatalító lehetőségével, még így is letagadhatna jó pár évet a korából.

A kubai, német, angol, holland és cseroki felmenőkkel rendelkező színésznő, a '90-es évek első felében még modellként kereste a kenyerét és miután bejárta a fél világot, mindössze 21 évesen visszatért Kaliforniába, ahol megkapta A Maszk című film egyik főszerepét, ami után lassan de biztosan indult be színészi karrierje és innentől fogva nem volt kérdés az sem, hogy megjelenései a divatlapok egyik felkapott beszédtémája lesz majd.

A színésznő '90-es évekbeli időtlen, minimalista stílusa még a mai trendek közt is megállná a helyét. Kattints tovább és mutatunk is pár szuper szettet, amiket Cameron Diaz még ma is könnyűszerrel felvehetne!