65 éves modell a legújabb kampánysztár

Borítókép: 65 éves modell a legújabb kampánysztár
Linda Rodin 65 éves korára keresettebb modell lett, mint a fiatal éveiben.

A hatást az is fokozza, ha eláruljuk, Linda az ifjú kori modellpróbálkozások után végül stylistként és divatszerkesztőként tört csúcsra a divatiparban.


A fiatal Linda Rodin, Fotó: oliolusso.com

Persze ott sem adta alább a Harper's Bazaarnál: Linda a magazin 1980-as évekbeli kiadásainak meghatározó szereplője volt. Később önálló stylistmunkái révén vívta ki az elismerést, így nem csoda, hogy Madonna és Gisele Bündchen is személyi stylistnak fogadta őt.


A 65 éves Linda Rodin, Fotó: The Row lookbook

A szépségiparban sikerrel próbálkozott: a Linda Rodin olio lusso arcolajat olyan luxusáruházak árulják, mint a Barneys New York, és olyan sztárok rajonganak érte, mint Olivia Palermo.


A 65 éves Linda Rodin, Fotó: The Row lookbook

Bár Linda ma már nem főállású modellként dolgozik, mégis olyan márkák találták meg az elmúlt években, mint a J. Crew vagy a Karen Walker, de szerepelt a Grey magazinban is.


A 65 éves Linda Rodin, Fotó: The Row lookbook

Ezúttal az Olsen-ikrek népszerű márkájának, a The Row-nak pózolt néhány fotó erejéig. A 2014-es őszi kollekciót bemutató lookbookban Linda mellett feltűnnek „hagyományos” modellek is, az ősz hajú hölgy azonban kétségtelenül üde színfolt a megszokott szépségek mellett. Az pedig borítékolható, hogy lesz folytatás.